Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Mikulások

A Lindt csokoládé Mikulásai nélkül szinte el sem tudjuk képzelni az ünnepi készülődést. Nincs is jobb, mint kibontani a fóliát, és nagyot harapni az édesen csábító csokoládéba! A Lindt Mikulás mára az ikonikus karácsonyi csokoládéfigurák sorába lépett, és minden ajándékcsomagba egy kis ünnepi varázslatot csempészhetünk vele. Jellegzetes piros-fehér csomagolását arany csillagok díszítik, kezében pedig ott az ajándékokkal teli zsák, és persze egy kedves játékmackó. A Lindt Mikulása mindenkinek elhozza az ünnepi hangulatot!

Mikulások 2+1

Helyezzen 3 darab Mikulás figurát a kosárba, és a legolcsóbbat ajándékba adjuk!

Csokoládé Mikulás a Lindt-től – édes ajándék kicsiknek

A Lindt csokoládé Mikulás elengedhetetlen része a Mikulás-napi ajándékozásnak. Tekintse meg a svájci csokoládéból készült Mikulás kínálatunkat!

Nem található a kiválasztásnak megfelelő termék.

Ajándékozzon Lindt csokoládé Mikulást!

A Lindt csokoládé Mikulás kihagyhatatlan eleme a Mikulás-napi ajándékcsomagnak. Hiszen mi lehetne kellemesebb, édesebb meglepetés gyermekének, mint az általa hatalmas izgalommal várt és szeretett Mikulást megformáló édesség, amit egy ízléses csomagolás takar? A Lindt csokoládé Mikulással nem csupán édességet, de izgalmat és örömöt is ajándékoz gyermekének.

Mégis miben különbözik a Lindt csokoládé Mikulás a többitől? A Lindt csokoládé Mikulásai a világszerte elismert és szeretett Lindt svájci csokoládéjából készül. A csokoládét mennyi ízét a Lindt speciális, összetevőkre nagy figyelmet fordító receptje garantálja. A Lindt csokoládé Mikulásai változatosak: különböző csomagolásuk egyedi és érdekes külsőt kölcsönöznek a figuráknak. A Lindt csokoládé Mikulásai méreteikben is egyediek

Mikulás-nap ünnepe a Lindt csokoládé Mikulásával

Nincs Mikulás-nap csokoládé Mikulás nélkül! Az ínycsiklandozóan finom Lindt csokoládéból készült Mikulás minden ablakba helyezett csizmában jól mutat és tökéletes kiegészítője a Mikulás-napi ajándékcsomagnak.

Tökéletes Mikulás-napi és karácsonyi ajándék gyerekeknek

Legyen szó Mikulás-napi vagy karácsonyi ajándékozásról, az édesség az ajándékcsomagok kihagyhatatlan alkotóeleme a gyerekek számára. Szerencsére a Lindt csokoládé Mikulása nem csupán a lurkók választott játékának ízletes kiegészítője lehet, de külön ajándékként is tökéletesen megállja a helyét. Ajándékozzon Lindt csokoládé Mikulást Ön is!

Okozzon gyermekének örömet Lindt csokoládéval!

A Lindt csokoládé Mikulása egyedi formába önti a gyerekek egyik legkedvesebb édességét, a csokoládét. A különleges és ízletes csokoládéfigura tökéletes karácsonyi ajándék a gyerekek számára, hiszen nem csupán édességet kapnak a lurkók, hanem játékos örömet is a csoki Mikulás csomagolásának kibontásával.