Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Arany Maci

A Lindt Arany Maci tökéletes karácsonyi finomság. Ezek az imádni való figurák a legfinomabb, leglágyabb Lindt csokoládéból készülnek, és mára igazi karácsonyi klasszikussá váltak. A Lindt Arany Macit több méretben és csomagolásban kínáljuk Önnek, így egészen biztosan megtalálja a mindenki számára megfelelő karácsonyi meglepetést!

ARANY MACI választék
-25%

Lindt TEDDY maci - édes barátja a karácsonynak

A Lindt TEDDY maci barátságos formájának és egyedi ízének köszönhetően kiváló ajándék a kicsiknek. Ajándékozzon Teddy macit karácsonyra!

Nem található a kiválasztásnak megfelelő termék.

Lindt TEDDY maci – édes karácsonyi ajándék gyerekeknek

A Lindt csokoládé TEDDY mackói a legjobb minőségű svűjci csokolából készülnek, csomagolásuk pedig minden kisgyermek szívét meghódítja. A Lindt TEDDY maci a a lehető legjobb választás akkor, ha felhőtlen örömet akar szerezni kisgyermekének. Legyen a mackó maga az ajándék , vagy édes kiegészítője egy nagyobb ajándékcsomagnak, a Lindt TEDDY macikkal biztos, hogy sikert arat majd! Vásároljon gyermekének karácsonyra Lindt TEDDY macit!

Mi teszi a Lindt TEDDY macit jó ajándékká? Mind kiváló minőségű Lindt csokoládéból készülnek. Melyek összetevőit csokoládémestereink gondosan, szakértelemmel válogatják. Az íze mellett a macik esztétikusak is. Mert a mackók aranypapír csomagolása és a kedves kis vörös szalagja minden gyermekszívbe azonnal belopja magát.

Lindt TEDDY, a méltán népszerű csokoládé medve

Ha még nem tudja, hogy mit szeretne ajándékozni gyermekének, vagy szeretne valamit, amivel kiegészítheti gyermeke ajándékcsomagját? Ne kutasson tovább, megtalálta, mert Ön nagy valószínűséggel a Lindt TEDDY csokoládémacit keresi. A klasszikus, aranypapírba csomagolt, szalagos, szívecskés csomagolás azonnal belopja majd magát a lurkó szívébe, a csokoládé íz pedig el is mélyíti majd kettejük „barátságát”. Mert a Lindt TEDDY maci egy barátságos és édes nyalánkság, ami még szebbé varázsolhatja gyermeke karácsonyát!

Lindt TEDDY maci több ízben és kiszerelésben!

A Lindt TEDDY csokoládémackó tökéletes karácsonyi ajándéka vagy ajándékkiegészítője gyermekének, már csak azért is, mert ez a kedves kis csokoládéfigura többféle ízben és kiszerelésben is kapható! Gyermeke rajong a tejcsokoládéért, esetleg az étcsokoládé a favorit? Inkább ajándékozna egy pralinémackót? A Lindt TEDDY macik könnyedén alkalmazkodnak az ajándékozottak ízléséhez! Ajándékozzon TEDDYt karácsonyra!

A Lindt csokoládémacik első osztályú összetevőkből készülnek!

A Lindt csokoládé minőségmutatójához és elveihez mérten a TEDDY macik is eredeti, a legfinomabb svájci csokoládéból készülnek. A macikat alkotó csokoládé összetevőit a Lindt saját, közel kétszáz éves, tökéletesre csiszolt receptje alapján, magas szakértelemmel rendelkező csokoládémesterek válogatják ki. Tökéletes ízélmény és persze külső. – Hiszen hogy hagyhatnánk ki a Lindt TEDDY csokoládémaci érdemei közül a meggyerő külsőt: az aranyozott csomagolást és az édes kis piros szalagot a szívvel. A Lindt TEDDY mackó kiváló karácsonyi ajándék tele szeretettel!