Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Karácsonyi vásár
most akár 70%
kedvezménnyel!

Karácsonyi termékek

20% kedvezménnyel

Karácsonyi csokoládék és ajándékok

Kezdődjön az ünnepi készülődés! Kezdje a karácsonyi visszaszámlálást adventi naptárainkkal, és merítsen ihletet a karácsonyi ajándékozáshoz!

Karácsonyi csokoládék és ajándékok

Kezdődjön az ünnepi készülődés! Kezdje a karácsonyi visszaszámlálást adventi naptárainkkal, és merítsen ihletet a karácsonyi ajándékozáshoz!

Karácsonyi csokoládé - termékeink

A Lindt karácsonyi csokoládék gazdag választékával várja Önt. Tegye még boldogabbá a karácsonyt édességeinkkel. Tekintse meg webshopunkat!

Nem található a kiválasztásnak megfelelő termék.

Kövesd @lindt_hungary az Instagramon

Lindt TEDDY
Lindt TEDDY
Lindt TEDDY
Lindt TEDDY
Lindt TEDDY
Lindt TEDDY

Legyen még varázslatosabb az ünnep a Lindt karácsonyi csokoládéival!

A Lindt speciális csokoládéválogatásokkal, Adventi kalendáriumokkal és édes csokoládéfigurákkal várja Önt az ünnepi szezon alatt. A Lindt csokoládék már generációk óta gondoskodnak családtagok makulátlan ünnepi hangulatáról, lepje meg hát Ön is szeretteit mennyi svájci csokoládéval az év legszebb időszakában: a szeretet ünnepén!

Mi a teszi a Lindt karácsonyi csokoládéit igazán ünnepivé? Már a csokoládéink csomagolása is előkelő és ünnepi. Az gyerekeknek szánt csokifiguránk játékosak külsővel rendelkeznek, emiatt még inkább ajándékszerűek. Az alkalomhoz illő csokoládéválogatásaink külsejükben ötletesek, ízükben pedig mennyeiek. Még az Adventi naptáraink is a legjobb minőségű csokoládéinkat tartalmazzák!

Az adventi kalendáriumunkkal édesebb a visszaszámlálás

Az adventi kalendárium az ünnepi szezon egyik legnépszerűbb édessége. A fantasztikus svájci csokoládé egyedülálló ízvilága már évek óta felel mind a gyerekek, mind pedig a felnőttek ünnepi hangulatáért, éppen ezért kihagyhatatlan november végi és decemberi édesség. A Lindt kínálatában különféle méretű és formájú adventi naptárat találhat tele varázslatosabbnál varázslatosabb édességgel. A Lindt adventi kalendáriumában különféle töltött csokoládéfigurák, pralinék, bonbonok várják gyermekeit, vagy akár Önt nap mint nap! Csempesszen egy kis csokoládés örömöt az életébe az Adventi időszak alatt a Lindt-tel!

A Lindt karácsonyi csokoládéválogatása ideális ajándék a fa alá!

A Lindt karácsonyi csokoládé-kiszerelései kiváló és elegáns ajándék szeretteinek. A különböző formájú dobozok, vászonzacskók a karácsony ünnepének hamisítatlan hangulatát idézik. Az esztétikus csomagolás és az abba rejtett különleges csokoládéfajták íze és mennyisége pedig a valódi luxus érzetét keltik. A Lindt ünnepi csokoládé-válogatásaitól garantáltan különlegesnek érzi majd magát a megajándékozott! Tegye különlegesebbé a karácsonyt a Lindt-tel!

A Lindt csokoládé figurái tökéletes karácsonyi ajándék kiegészítők!

A Csokoládé mackók, Mikulások és hóemberek elengedhetetlen kellékei a karácsonyi hangulatnak. Ezek az apró figurák csak még fantasztikusabbá és még szebbé varázsolják a karácsonyt a gyermekeink számára. A Lindt roppant bájos és ínycsiklandó csokifigurái tökéletes kiegészítői gyermekeink karácsonyi ajándékainak! Okozzon még nagyobb örömöt gyermekeinek karácsonykor a Lindt-tel!