Legyen még édesebb az Anyák Napja!
LINDOR 200g & 337g -25%

Legyen még édesebb az Anyák Napja!

Legyen még édesebb az Anyák Napja!

LINDOR 200g & 337g -25%

Csokoládé Anyák Napjára a Lindtől

Szerezzen édes meglepetést a világ legjobb anyukájának a Lindttel! Egyedülálló ajándékcsomagjaink, bársonyosan olvadó LINDOR pralinéink és ínycsiklandó dobozos pralinéink igazán különlegessé teszik az Anyák Napját!

10 termékek

oldalanként

10 találat

Csokoládék Anyák Napjára

Akár ellenállhatatlanul lágy LINDOR pralinéinkat, akár minden részletükben tökéletes dobozos pralinéinkat választja Anyák Napjára, mindkettő tökéletes meglepetés lesz! Vajon van édesebb módja egy szeretettel teli vallomásnak, mint egy saját kezűleg készített PICK & MIX válogatás? Szerintünk nincsen, hiszen a selymesen olvadó Lindt csokoládék igazán boldoggá tesznek minden pillanatot!

Csokoládéval teli ajándékcsomagok Anyunak

Ha többféle csokoládéval is kedveskedne Anyák Napjára, ajánljuk előre elkészített és kifinomult, elegáns csomagolásba bújtatott ajándékcsomagjainkat, amelyekbe a legfinomabb fehér, ét- és tejcsokoládékat rejtettük. Ezekhez a különleges ajándékcsomagokhoz legnépszerűbb termékeinket használjuk fel, azaz a LINDOR pralinékat, a LES GRANDES, EXCELLENCE és CREATION csokoládékat, és természetesen kenhető csokoládékrémeink sem maradhatnak ki! Így nem csak egyszerűen csokoládét ad majd ajándékba, hanem egy valóban izgalmas és különleges kalandozást az ízek és textúrák világában. 

Szívből jövő ajándékok - Édes meglepetések telis-tele csokoládéval

Elegáns és különleges - A Lindt pralinék nem csak a kifinomult kivitelezés miatt kiemelkedőek, hanem azért is, mert a legfinomabb svájci csokoládéból készülnek egyedi receptúráink alapján. Ismerje meg a klasszikus SWISS PREMIUM LUXURY SELECTION és a luxus minőségű HOCHFEIN pralinékat, vagy válassza a Lindt Classic kollekciót! Mindegyik pralinénk tökéletes választás Anyák Napjára, rendelje meg őket online, házhozszállítással!