Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

A promóció vége:

KÓD: ILove-Chocolate

Lindt SQUARES

-20%

Újdonság

Valami újdonságra vágyik? Itt megtalálja legújabb termékeinket és ajándékcsomagjainkat, egyenesen Csokoládé Mestereink műhelyéből!

Újdonság

Valami újdonságra vágyik? Itt megtalálja legújabb termékeinket és ajándékcsomagjainkat, egyenesen Csokoládé Mestereink műhelyéből!

Pralinét, vagy csalunk!
Ünnepelje a halloweent LINDOR pralinékkal!

Svájci csokoládé – válogasson újdonságaink közül

Tekintse meg a Lindt svájci csokoládéból készült újdonságait. Új csokoládé- különlegességek minden alkalomra. Nézzen körül webshopunkban!

NYÁRI HŰTÖTT SZÁLLÍTÁS
A nyár folyamán minden megrendeléshez hűtőtasakot biztosítunk a csokoládék minőségének megőrzése érdekében.

30 termékek

oldalanként

30 találat


 1. Ajándékok esküvőre -25%

  Praliné Világnap!
  A Lindt pralinék 30% kedvezménnyel kaphatók!*
  *A kedvezmény nem vonható össze más akciókkal


  PICK & MIX -30%

  Ingyenes szállítás 4 999 Ft felett
  KÓD: FREE_LOVE

  EXCELLENCE -25%


  Lindt Pralinéválogatások
  -20%

 2. Apukáknak- Arany doboz LINDOR Pralinéval, 700g
  Apukáknak- Arany doboz LINDOR Pralinéval, 700g

  15 295 Ft

  Nincs raktáron

A Lindt csokoládé újdonságai csak Önre várnak!

A Lindt csaknem 200 éves stabil hagyományokra épülő, gondosan, újra és újra finomrahangolt csokoládéreceptjének egyik legnagyobb erőssége, hogy képes megújulni. Az évek során újabb és újabb ízélményekkel leptük meg Önt. Így lesz ez a jövőben is és így van ez ma is. A Lindt újdonságai csak Önre várnak! Nézze meg új termékeink kínálatát webshopunkban!

Miért érdemes megismernie a Lindt újdonságait? Az új élmények miatt, ami a gondosan válogatott új összetevők és a régi, jól bevált recept fúziójából születiknek. Valódi újdonsággal lepheti meg szeretteit az ünnepek alatt. Új termékeinket házhozszállítással megrendelheti otthonába. Mert megérdemli a Lindt legújabb különlegességeit!

A hagyomány és az újdonság tökéletes fúziója

Nem túlzás azt mondanunk, hogy minden új Lindt íz mögött hosszú évtizedek hasznos tapasztalata és az abból eredő tudás áll. A sokak által szeretett csokoládéink és pralinéink a 200 éves hagyománynak, valamint a csokoládémestereink múltba nyúló tapasztalatának, illetve a csokoládé iránti elkötelezett hivatástudatának köszönhetik egyedülállóan finom ízüket. Termékeink ízvilága egyszerre képviseli a múltat és a jelent! Receptünkhöz újabb és újabb, gondosan kiválasztott adalékok kerülnek, amelyeknek köszönhetően új ízek születnek. Régi és új fúziójának köszönhetően válnak a Lindt csokoládé újdonságai ellenállhatatlan, valódi élménnyé.

Csokoládék, pralinék, bonbonok csak az Ön számára!

Meglepné családtagját, barátját, esetleg kedvesét valami mennyei édességgel? Köszönetet mondana vagy bocsánatot kérne, s ehhez illő ajándékot keres? Vagy csak Önmagát kényeztetné az igazi svájci csokoládé ízélményével? Jó helyen jár? A Lindt csokoládé újdonságainak ezer arca közül minden alkalomra találhat egyet! Webshopunkban különleges ízesítésű csokoládéink, pralinéink, bonbonaink széles választéka várja Önt. Ajándékozzon Lindt terméket szeretteinek!

Ünnepeljen Lindt csokoládéval!

Ünnepelje az Ön vagy szerettei születésnapját, névnapját Lindt csokoládéval! De miért állna meg ezeknél az alkalmaknál, amikor a Lindt termékei az eredeti svájci csokoládé sokszínűségének köszönhetően bármelyik más ünnephez is tökéletesen passzolnak? Sőt, kínálatunk az ünnepi alkalomra szabott finomságokat kínál! Húsvéti nyuszi vagy Adventi naptár gyerekeknek, esetleg csoki Mikulás? – A Lindt újdonságai között könnyedén megtalálhatja a megfelelő alkalomhoz illő édességet. A közelgő ünnepre szabott csokoládék széles választéka várja Önt újdonságaink között. Fedezze fel új termékeink kínálatát, okozzon másnak és Önmagának a Lindttel!