A promóció vége:

FESTIVAL30

Újdonság

Valami újdonságra vágyik? Itt megtalálja legújabb termékeinket és ajándékcsomagjainkat, egyenesen Csokoládé Mestereink műhelyéből!

Nyári pralinék
-20%

Nyári csokoládék 2+1
A harmadik csokoládé most ajándék!

Újdonság

Valami újdonságra vágyik? Itt megtalálja legújabb termékeinket és ajándékcsomagjainkat, egyenesen Csokoládé Mestereink műhelyéből!

Újdonság

Valami újdonságra vágyik? Itt megtalálja legújabb termékeinket és ajándékcsomagjainkat, egyenesen Csokoládé Mestereink műhelyéből!

Svájci csokoládé – válogasson újdonságaink közül

Tekintse meg a Lindt svájci csokoládéból készült újdonságait. Új csokoládé- különlegességek minden alkalomra. Nézzen körül webshopunkban!

NYÁRI HŰTÖTT SZÁLLÍTÁS
Ha a hőmérséklet meghaladja a 25 °C-t, minden megrendeléshez hűtőtasakot biztosítunk a csokoládék minőségének megőrzése érdekében.

14 termékek

oldalanként

14 találat


 1. ÚJDONSÁG
  LINDOR Cheesecake

  LINDOR 3+1 akció

  Nyári csokoládék 2+1 akció

  EXCELLENCE 3+1 akció

  Édes ajándék 10 000 Ft feletti rendelés esetén!


  Ingyenes házhozszállítás 4 999 Ft felett


  Ajándékok gyerekekneki akár 30% kedvezménnyel


  LINDOR 200g & 337g -25%

  A CSOKOLÁDÉ NAPJA
  -30% kedvezmény minden termékre
  KÓD: ILove-Chocolate
  A kedvezmény nem vonható össze más akciókkal

  Lindt táblás csokoládék -30%

A Lindt csokoládé újdonságai csak Önre várnak!

A Lindt csaknem 200 éves stabil hagyományokra épülő, gondosan, újra és újra finomrahangolt csokoládéreceptjének egyik legnagyobb erőssége, hogy képes megújulni. Az évek során újabb és újabb ízélményekkel leptük meg Önt. Így lesz ez a jövőben is és így van ez ma is. A Lindt újdonságai csak Önre várnak! Nézze meg új termékeink kínálatát webshopunkban!

Miért érdemes megismernie a Lindt újdonságait? Az új élmények miatt, ami a gondosan válogatott új összetevők és a régi, jól bevált recept fúziójából születiknek. Valódi újdonsággal lepheti meg szeretteit az ünnepek alatt. Új termékeinket házhozszállítással megrendelheti otthonába. Mert megérdemli a Lindt legújabb különlegességeit!

A hagyomány és az újdonság tökéletes fúziója

Nem túlzás azt mondanunk, hogy minden új Lindt íz mögött hosszú évtizedek hasznos tapasztalata és az abból eredő tudás áll. A sokak által szeretett csokoládéink és pralinéink a 200 éves hagyománynak, valamint a csokoládémestereink múltba nyúló tapasztalatának, illetve a csokoládé iránti elkötelezett hivatástudatának köszönhetik egyedülállóan finom ízüket. Termékeink ízvilága egyszerre képviseli a múltat és a jelent! Receptünkhöz újabb és újabb, gondosan kiválasztott adalékok kerülnek, amelyeknek köszönhetően új ízek születnek. Régi és új fúziójának köszönhetően válnak a Lindt csokoládé újdonságai ellenállhatatlan, valódi élménnyé.

Csokoládék, pralinék, bonbonok csak az Ön számára!

Meglepné családtagját, barátját, esetleg kedvesét valami mennyei édességgel? Köszönetet mondana vagy bocsánatot kérne, s ehhez illő ajándékot keres? Vagy csak Önmagát kényeztetné az igazi svájci csokoládé ízélményével? Jó helyen jár? A Lindt csokoládé újdonságainak ezer arca közül minden alkalomra találhat egyet! Webshopunkban különleges ízesítésű csokoládéink, pralinéink, bonbonaink széles választéka várja Önt. Ajándékozzon Lindt terméket szeretteinek!

Ünnepeljen Lindt csokoládéval!

Ünnepelje az Ön vagy szerettei születésnapját, névnapját Lindt csokoládéval! De miért állna meg ezeknél az alkalmaknál, amikor a Lindt termékei az eredeti svájci csokoládé sokszínűségének köszönhetően bármelyik más ünnephez is tökéletesen passzolnak? Sőt, kínálatunk az ünnepi alkalomra szabott finomságokat kínál! Húsvéti nyuszi vagy Adventi naptár gyerekeknek, esetleg csoki Mikulás? – A Lindt újdonságai között könnyedén megtalálhatja a megfelelő alkalomhoz illő édességet. A közelgő ünnepre szabott csokoládék széles választéka várja Önt újdonságaink között. Fedezze fel új termékeink kínálatát, okozzon másnak és Önmagának a Lindttel!