Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Táblás csokoládék

Csokoládé Mestereink csakis a legfinomabb hozzávalókból készítik táblás csokoládéinkat. A különleges, desszertek ihlette CREATIONS kollekció, az intenzíven kakaós EXCELLENCE csokoládék és a már jól ismert, ellenállhatatlanul lágy LINDOR pralinék táblás változatai mind csak Önre várnak! Fedezze fel táblás csokoládéink széles választékát!

Táblás csokoládék

3+1 ajándék
Helyezz a kosaradba 4 táblás csokoládét, a legkedvezőbb árút ajándékba adjuk.

Lindt táblás csokoládék
-35%

Lindt táblás csokoládék

-30%

Tedd a kosaradba
három kedvencedet,
és az egyiket most

ajándékba adjuk

Lindt táblás csokoládé – A klasszikus élvezet

A Lindt csokoládé a legédesebb élvezet. Minden tábla fenomenális ízeket és az édességek iránti közel két évszázados szenvedélyünket rejti.

NYÁRI HŰTÖTT SZÁLLÍTÁS
Ha a hőmérséklet meghaladja a 25 °C-t, minden megrendeléshez hűtőtasakot biztosítunk a csokoládék minőségének megőrzése érdekében.

66 termékek

oldalanként

66 találat

 1. LINDOR 3+1 akció

  -30% Sütési hónap a Lindt-tel!

  ÉDES HÉTVÉGE
  -30% kedvezmény minden rendelésre!*
  *A kedvezmény nem vonható össze más akciókkal

  Arany Nyuszi most 35% kedvezménnyel


  Ingyenes házhozszállítás 4 999 Ft felett

A legédesebb hagyomány – Lindt táblás csokoládé

Miért olyan különleges a Lindt táblás csokoládé?

Mert történetük egészen 1845-ig nyúlik vissza. Mert mennyei ízekben, válogatott hozzávalókkal készülnek. Mert csomagolásuk mindig elegáns és kifinomult.

A táblás Lindt csokoládék története közel 200 éves

Az első táblás Lindt csokoládé közel 200 éve készült el, a benne rejlő évszázados szakértelmet ma is érezhetjük minden kocka kóstolásánál. Vigye magával kedvencét bármerre is jár, és tapasztalja meg Ön is a csokoládé valódi élvezetét!ekkorra tette lehetővé a gyártási technológiák fejlődése a tölteléket tartalmazó, gömb alakú csokoládék gyártását.

Legyen a csokoládé mindenkié!

Minden kocka Lindt csokoládé csak arra vár, hogy megossza másokkal! Hiszen kapni jó, de adni még jobb szeretteinknek, barátainknak, vagy akár kollégáinknak. Így lesz még finomabb minden falat!

Táblás csokoládék, amelyeknek nincs párja!

Táblás csokoládéink izgalmas ízekkel kényeztetnek a klasszikus tejcsokoládétól és étcsokoládétól kezdve az egyedülálló ízkombinációkig, amelyeket mindenképpen érdemes megkóstolni. A CREATION sorozat népszerű tagjai a málnás és a mogyorós-karamellás ízek, de az igazi ínyenceknek ajánljuk a chilis, a fehér csokoládés és gyümölcsös változatokat is. A Lindtnél fontosnak tartjuk a hagyományokat, de ugyanakkor a korral is haladunk, hiszen kínálatunkban már hozzáadott cukor nélküli és vegán csokoládék is kaphatók.