Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Hozzávalók sütéshez

Nem csoda, hogy a Lindt hozzávalói a séfek és cukrászok kedvenceivé váltak, hiszen kiemelkedő minőségüknek köszönhetően a végeredmény is mindig tökéletes! Élje át Ön is otthonában a cukrászdák hangulatát és készítsen mesés süteményeket és desszerteket hozzávalóink segítségével!

Lindt PATISSERIE
és kenhető csokoládékrémek
most 30% kedvezménnyel

A Sütés Hete Lindt
PATISSERIE termékekkel
-30% kedvezménnyel!

Lindt PATISSERIE
-20%

Különleges csokoládés desszertek és sütemények a Lindt csokoládénak köszönhetően

A desszertek és sütemények a Lindt csokoládénak köszönhetően fantasztikus aromát és ízt kapnak. Próbáld ki a Lindt süteményeit.

NYÁRI HŰTÖTT SZÁLLÍTÁS
Ha a hőmérséklet meghaladja a 25 °C-t, minden megrendeléshez hűtőtasakot biztosítunk a csokoládék minőségének megőrzése érdekében.

Hozzávalók sütéshez

Nem csoda, hogy a Lindt hozzávalói a séfek és cukrászok kedvenceivé váltak, hiszen kiemelkedő minőségüknek köszönhetően a végeredmény is mindig tökéletes! Élje át Ön is otthonában a cukrászdák hangulatát és készítsen mesés süteményeket és desszerteket hozzávalóink segítségével!

8 termékek

oldalanként

8 találat

 1. Húsvéti kiárusítás akár 60% kedvezménnyel

  TAVASZI CSOKOLÁDÉ FESZTIVÁL
  -30% kedvezmény mindenre!
  Kód: ILove-Chocolate
  *A kedvezmény nem vonható össze más akciókkal

  Arany Nyuszi most 35% kedvezménnyel

  LINDOR 3+1 akció


  Ingyenes házhozszállítás 4 999 Ft felett

A Lindt desszertek és sütemények

Mi lenne, ha a desszertekhez és süteményekhez eredeti svájci csokoládét használnál? A hatás ellenállhatatlan lesz. És ez pontosan így van - ezért alkottuk meg az önálló elkészítésre szánt desszertjeinket és süteményinket, amelyeknek az alapja a Lindt csokoládé. Vagy mit szólsz egy forró csokihoz? A termékek és az ízek választéka valóban hatalmas.

Miért érdemes kipróbálni a Lindt desszertek és süteményeket? Könnyen és gyorsan elkészíthetők, jó minőségű összetevők, eredeti svájci Lindt csokoládé, a maga nemében egyedi, amelynek az élménye sokáig megmarad.

Az isteni finom Lindt desszertek és sütemények

A Lindt desszertek és sütemények az eredeti svájci csokoládénak köszönhetően valóban kivételesek. A receptúrát évek óta szigorúan őrzik és ennek köszönhetően ez az íz már generációk óta ismert. Már most élvezheted a különféle sütemények és aprósütemények ízét, amelyek elkészítése se nem nehéz, se sok időt nem vesz igénybe. Nem maradt más hátra, mint hogy kipróbálj néhányat.

Sütemény minden alkalomra

A Lindt sütemények és desszertek minden esetben jó ötlet. A vendégek hamarosan megérkeznek? Készíts néhány perc alatt finom Lindt aprósüteményt. Nincs süteményed az ünnepi összejövetelre? A csokoládés sütemény csak egy a sokból, amit ilyen alkalomra ajánlunk, vagy inkább pudingot szeretnél? A Lindtnek köszönhetően rövid idő alatt készíthetsz olyan süteményeket, amely elvarázsolja a vendégeidet.

Nincs is jobb egy csésze forró csokoládénál!

A Lindt desszertporok közül talán az egyik legnépszerűbb a forró csokoládé, melynek lélekmelegítő aromája még a legrosszabb napot is megtölti némi örömmel. Az eredeti svájci csokoládé kivételes íze kiváló partnere pihenésnek és a társas összejöveteleknek egyaránt!