Tökéletesen kidolgozva

A kézműves precizitással készült pralinék mindegyike egy-egy műalkotás. Finom formájuknak és telt ízüknek köszönhetően ideálisak lehetnek ajándékba, de alkalmasak közös fogyasztásra és vacsora utáni desszertként is nagyszerűek.

Praliné kicsiben

A klasszikus, luxus kivitelű pralinék laza és mókás változatai a Lindt MINI PRALINES pralinéválogatások, amelyek segítségével a csokoládé nyújtotta élvezetben akár többen is osztozkodhatunk. Élvezze a barátaival együtt egy bor mellett, vagy kínálja körbe a családban vacsora utáni desszertként!

Az ördög a részletekben rejlik

Csokoládé Mesterek minden pralinét valódi kézműves szakértelemmel és precizitással alkotnak meg. A tökéletesség iránti szenvedélyünk az, ami megkülönböztet minket másoktól.

Close up of a Lindt chocolate praline with a chocolate pearl on top.
A Csokoládé Mester módszere

Mi teszi a Lindt pralinékat olyan különlegessé?

Minden egyes pralinéban megtalálható a hosszú évek tapasztalatai alapján összegyűjtött szakértelem és művészet. A szemet és ízlelőbimbókat gyönyörködtető pralinék egytől egyig olyan műalkotások, amelyeket igazán megéri megkóstolni.

Bővebben
Ajándékok

Tökéletes ajándék

A Lindt pralinékat rejtő, többféle méretben kapható pralinéválogatások ízlésesen összeállított, tökéletesen csomagolt termékek, amelyek – hogy még egyedibbek legyenek – akár az Ön saját igényeire is szabhatók.

Bővebben
Friends sharing an open box of Lindt Swiss Luxury pralines.
oldalanként