Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Búcsúzzon a tanévtől
Lindt pralinékkal

-25%

Csokoládé pralinék

Fedezze fel Csokoládé Mestereink apró mesterműveit, melyeket az elegáns és kifinomult csomagolás tesz még tökéletesebbé! Válogasson Ön is a HOCHFEIN, SWISS LUXURY és MINI PRALINÉK választékából, és találja meg a tökéletes ajándékot az igazán fontos alkalmakra!

Pralinék -30%

Karácsonyi Pralinék

Fedezze fel Csokoládé Mestereink apró mesterműveit, melyeket az elegáns és kifinomult csomagolás tesz még tökéletesebbé! Válogasson Ön is a HOCHFEIN, SWISS LUXURY és MINI PRALINÉK választékából, és találja meg a tökéletes ajándékot az igazán fontos alkalmakra!

Pralinék – A klasszikus csokoládé íze

Pralinéink minden egyes darabjával évszázados szakértelmünket és az ízek új szintjét ismerheti meg.

NYÁRI HŰTÖTT SZÁLLÍTÁS
Ha a hőmérséklet meghaladja a 25 °C-t, minden megrendeléshez hűtőtasakot biztosítunk a csokoládék minőségének megőrzése érdekében.

18 termékek

oldalanként

18 találat

 1. LINDOR 3+1 akció

  -30% Sütési hónap a Lindt-tel!

  ÉDES HÉTVÉGE
  -30% kedvezmény minden rendelésre!*
  *A kedvezmény nem vonható össze más akciókkal

  Arany Nyuszi most 35% kedvezménnyel


  Ingyenes házhozszállítás 4 999 Ft felett

Pralinék

Ikonikus pralinéink mára egybeforrtak a Lindt nevével. Minden falat olyan élvezetet jelent, amelyet érdemes megosztania szeretteivel és barátaival!

Mitől különlegesek a Lindt pralinék? Mára igazi klasszikussá váltak. Kiváló minőségű összetevőket használunk minden egyes mesterien kidolgozott pralinéhoz. Esztétikus és elegáns csomagolásban kaphatók. Nagyszerű ajándékötlet mindenkinek

Pralinéink története

Mára pralinéink igazi klasszikussá váltak. Történetük 1949-ben kezdődött, amikor Csokoládé Mestereink azt a feladatot kapták, hogy készítsenek egy új terméket, amellyel megörvendeztethetjük vásárlóinkat. Hosszú és kitartó kísérletezés után született meg lágy és bársonyos csokoládénk új receptje, amelynek ízét már az első pillanattól kezdve egyedülállónak tartják.

Ízek, amelyek mindenkit meghódítanak

Eredeti receptúra alapján és csakis a legjobb alapanyagok felhasználásával készített pralinéink valódik különlegességek. Széles ízválasztékunk emellett rengeteg ínyenc szívét meghódította már az évek során. A három legnépszerűbb variáns, úgy mint tejcsokoládé, étcsokoládé és fehér csokoládé mellett a karamell, a kókusz vagy a mogyoró is megannyi rajongóval büszkélkedhet. És ez még nem minden, hiszen pralinéink ezeken kívül még számtalan ízváltozatban kaphatók, hogy minél több ízben élvezhesse a pralinéink nyújtotta örömet!

Praliné – Finomságok ajándékba

Pralinéink mindig stílusosak és ízlésesek, így tökéletes ajándék válhat belőlük bármely alkalomra. Fejezze ki érzelmeit egyedi módon, akár 1 kg-os kiszerelésünkkel!