Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Csokoládé- és mogyorókrém

Kóstolja meg Ön is ellenállhatatlanul selymes mogyoró- és csokoládékrémeinket, melyeket a legfinomabb hozzávalókból készítettünk! Gazdag, csokoládés ízükkel felejtehetlenné teszik a reggeli pirítóst, de sütemények hozzávalójaként is tökéletesek.

Lindt Mogyoró- és csokoládékrém

-20%

Lindt csokoládékrém - az íze maga az öröm

A Lindt csokoládékrém minőségi, isteni desszert és remek választás reggelire, uzsonnára, vagy akár vacsorára is. Ismerje meg csokoládékrémjeinket!

NYÁRI HŰTÖTT SZÁLLÍTÁS
Ha a hőmérséklet meghaladja a 25 °C-t, minden megrendeléshez hűtőtasakot biztosítunk a csokoládék minőségének megőrzése érdekében.

Csokoládé- és mogyorókrém

Kóstolja meg Ön is ellenállhatatlanul selymes mogyoró- és csokoládékrémeinket, melyeket a legfinomabb hozzávalókból készítettünk! Gazdag, csokoládés ízükkel felejtehetlenné teszik a reggeli pirítóst, de sütemények hozzávalójaként is tökéletesek.

2 termékek

oldalanként

2 találat

Lindt csokoládékrém - mennyei ízélmény

A Lindt csokoládé kínálata számos különböző formájú és állagú termékből áll. Ám a klasszikus táblás csokoládék és pralinék mellett mindenképpen érdemes kirpóbálnia csokoládékrémjeinket. Ahogy a hagyományos termékeink, úgy krémjeink is speciális receptúra alapján, az alapanyagok gondos és körültekintő kiválasztásával készülnek. Ennek köszönhető a Lindt csokoládékrém különleges ízvilága olyan, amelynek nem lehet ellenállni.

De mitől különlegesek a Lindt csokoládékrémjei? Csokoládékrémjeink állaga könnyű és selymes. Az összetevők minősége megkérdőjelezhetetlen. Egyedi recept alapján készülnek, amelynek köszönhetően ízük is egyedi. Számos módon felhasználható: kenhetjük kennyérre vagy akár süteményekre is

A Lindt csokoládékrémek egyedi ízvilága

Minden üveg Lindt csokoládékrém mennyei utazás a csokoládé és mogyoró érzéki fúziójának dimenziójába. Csokoládémestereink ezt a kivételes és egyedülálló termékcsaládot a csaknem 200 éves, tökéletesre csiszolt receptúra alapján a legjobb svájci csokoládé felhasználásával alkották meg. Kóstolja meg a Lindt csokoládékrémjeit, ismerje meg ezt a fantasztikus desszertet.

Használja a Lindt csokoládékrémeket süteményeihez!

A Lindt csokoládékrémek könnyű és selymes állaga számos felhasználási lehetőséget kínál. Elég csupán a friss, ropogós kenyérre kennie, hogy egy fantasztikus reggelivel gazdagodjon a napja. De nyugodtan használhatja tölteléknek vagy esetleg mázként süteményeihez, tortáihoz. Csokoládékrémjeink pompás adalékai a különféle desszerteknek egyedi csokoládés ízzel gazdagítva azokat.

Tökéletes recept az együtt töltött pillanatok megédesítéséhez

Az Lindt csokoládékrémek egyedi és fantasztikus ízvilága az olyan különleges pillanatokat is megédesítik, mint a családi vagy baráti összejövetelek. E különleges mennyei finomság ízmágiája még varázslatosabbá teheti a közös meghitt pillanatokat örökre az emlékeinbe vésve azokat. Legyen szó reggeliről vagy vacsoráról, a Lindt csokoládékrém tökéletes választás a közös alkalmak megédesítéséhez.