A promóció vége:

FESTIVAL30

ÚJDONSÁG
LINDOR Cheesecake

LINDOR ízfesztivál
Fedezze fel a több mint 25 ízt

PICK & MIX kedvencek

20%
kedvezménnyel

PICK & MIX

Készítse el saját válogatását a LINDOR Pick & Mix kínálatából, vagy válasszon az előre elkészített válogatásaink közül!

PICK&MIX – A legfinomabb pralinék az Ön igényei szerint

Alkossa meg saját összeállítását kedvenc pralinéiból, és élvezze a különleges ízeket, bármilyen alkalomról is legyen szó!

NYÁRI HŰTÖTT SZÁLLÍTÁS
Ha a hőmérséklet meghaladja a 25 °C-t, minden megrendeléshez hűtőtasakot biztosítunk a csokoládék minőségének megőrzése érdekében.

29 termékek

oldalanként

29 találat


 1. Lindt Pralinéválogatások -25%


  Lindt PATISSERIE és kenhető csokoládékrémek -30%

  CSOKOLÁDÉ FESZTIVÁL 
  -30%
  FESTIVAL30


  -20% a megjelölt pralinécsomagokra


  Lindt Pralinéválogatások
  -20%

  Készítse el a saját PICK & MIX
  praliné válogatását!

PICK & MIX – Készítse el Ön is saját válogatását!

Induljon kalandozásra az ízek világában saját pralinéválogatásával, és ossza meg az élményt másokkal is! Miért nagyszerű választás a Lindt PICK&MIX válogatás? Mert számtalan ízváltozat közül választhat. Tetszés szerinti mennyiséget válogathat össze kínálatunkból. Remek ajándék minden alkalomra.

PICK&MIX – Válassza ki kedvenceit tetszés szerint!

PICK&MIX kínálatunk lehetőséget nyújt arra, hogy Ön is összeállítsa saját, személyes ízlését tükröző pralinéválogatását, akárcsak egy valódi Lindt Csokoládé Mester! Ráadásul így még közelebbről megismerheti ízváltozataink széles választékát, és megtalálhatja kedvencét!

Kalandozzon az ízek világában!

Egy PICK&MIX válogatás a színek és ízek igazi kavalkádja, így többet mondhat vele ezer szónál. Nem csak az ízeket, de a mennyiséget és a csomagolást is kiválaszthatja saját pralinéválogatásához, de akár előre csomagolt összeállításaink közül is választhat.

PICK&MIX önnek vagy ajándékba

Romantikus pillanatokhoz készítene válogatást Önnek és kedvesének? Vagy szerettei kedvenc ízváltozatait gyűjtené össze egy csomagba? PICK&MIX pralinéink nem csak finomak, de elegáns csomagolásban is kaphatók, így egy válogatás minden alkalomra nagyszerű ajándékötlet. Tekintse meg választékunkat, és fejezze ki érzéseit a lehető legédesebb módon!