Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

A promóció vége:

FESTIVAL30

LINDOR 3+1 akció
Helyezzen kosarába négy darab 200g-os, 337g-os vagy 600g-os kiszerelésű LINDOR pralinét, és a legolcsóbbat most ajándékba adjuk!

LINDOR 3+1 akció
Helyezzen kosarába négy darab 200g-os, 337g-os vagy 600g-os kiszerelésű LINDOR pralinét, és a legolcsóbbat most ajándékba adjuk!

LINDOR

LINDOR – „Folyékony arany” a csokoládék között

A LINDOR egy egyedülállóan finom csokoládé selymesen olvadó töltelékkel. Adja át magát ennek az édes élvezetet nyújtó különlegességnek, amely generációk alatt számtalan rajongót szerzett világszerte!

34 termékek

oldalanként

34 találat


 1. Lindt PATISSERIE és kenhető csokoládékrémek most 30% kedvezménnyel


  Édes ajándék - 50g-os LINDOR szív csak 100 forintért!
  Minden 15 999 Ft feletti rendeléshez.


  Lindt SWISS PREMIUM
  második -50%


  Ajándékcsomagok -20%

  CSOKOLÁDÉ FESZTIVÁL 
  -30%
  FESTIVAL30

  Fedezze fel az
  EXCELLENCE Cocoa Pure-t !

LINDOR – Édes élvezet évtizedek óta

A LINDOR egy igazán különleges édesség, amely már a múlt század közepén is elnyerte a legigényesebb ínyencek szívét. Az évek óta változatlan receptúra az időtlen íz garanciája.

Mitől különleges a LINDOR? 1949 óta változatlan receptúra alapján készítjük. Különleges ízváltozatokban kapható, ellenállhatatlanul lágy töltelékkel. Igazi „folyékony arany” a csokoládék között. Tökéletes ajándék mindenkinek.

LINDOR – Minőség és ellenállhatatlan íz évtizedek óta

A Lindt LINDOR praliné receptjén évekig dolgoztak Csokoládé Mestereink, mígnem 1949-ben megszületett a ma is használt receptúra, amely szenvedélyünket és szakértelemünket tükrözi. A gyártás során tanusított elkötelezettségünk, a felhasznált, legmagasabb minőségű összetevők és a különleges fogyasztási élmény miatt a LINDOR pralinékat akár „folyékony aranynak” is nevezhetnénk. Az első LINDOR praliné végül 1969-ben készülhetett el, ekkorra tette lehetővé a gyártási technológiák fejlődése a tölteléket tartalmazó, gömb alakú csokoládék gyártását.

Praliné ízváltozatok

A LINDOR számtalan ízváltozattal rendelkezik, amelyek között élvezet válogatni. A legklasszikusabb változatok a tejcsokoládé, étcsokoládé és fehér csokoládé, de számos más íz is fellelhető a kínálatban, úgy mint a mogyoró vagy akár a kókusz. Ez a változatosság teszi a LINDOR-t minden alkalomhoz illő finomsággá!

LINDOR – Önnek és szeretteinek

A LINDOR egy különleges csokoládé különleges csomagolásban. Érdemes vele ünnepelni, hiszen igazán tökéletes meglepetés lehet szerettei számára. A LINDOR pralinékkal kifejezheti háláját és érzéseit, a szív alakú fémdoboz pedig még emlékezetesebbé teszi a romantikus pillanatokat. Ajándékozzon boldog pillanatokat a LINDOR-ral!