EXCELLENCE 3+1 akció
Helyezzen a kosárba négy darab EXCELLENCE csokoládét, és a negyediket most ajándékba adjuk!

Fedezze fel a Lindt EXCELLENCE világát!

Csokoládé Mestereink a kitűnő aromájú, étcsokoládés EXCELLENCE táblás csokoládékat a legkiválóbb kakaó és kiemelkedő minőségű összetevők felhasználásával alkották meg. Gazdag ízviláguknak, lágy és egyenletes textúrájuknak, valamint a selyemfényű felületüknek köszönhetően, ezek a kecsesen vékony csokoládétáblák valódi izgalmat és inspirációt jelentenek az érzékek számára.

4 EXCELLENCE csokoládé 3 áráért!
Vásároljon 3 tábla EXCELLENCE csokoládét bármilyen ízben, és helyezze kosarába a negyediket ingyen!

EXCELLENCE – Az ízek harmóniája és egy különleges receptúra

A Lindt EXCELLENCE csokoládék selymes lágysággal és exkluzív ízekkel kényeztetnek. Kóstolja meg őket Ön is!

35 termékek

oldalanként

35 találat


 1. Ajándékok gyerekekneki akár 30% kedvezménnyel

  LINDOR 3+1 akció


  LINDOR 200g & 337g -25%

  A CSOKOLÁDÉ NAPJA
  -30% kedvezmény minden termékre
  KÓD: ILove-Chocolate
  A kedvezmény nem vonható össze más akciókkal


  GOLD BUNNY Család -25%

  Lindt táblás csokoládék -30%

EXCELLENCE – A csokoládé új szintje

Az EXCELLENCE csokoládék a legnagyobb odafigyeléssel készülnek. Csokoládé Mestereink a legjobb kakaóbabokat és legkiválóbb alapanyagokat használják fel, hogy még több édes élvezetet nyújthassanak Önnek.

Miért érdemes megkóstolni az EXCELLENCE csokoládékat? Mert a legjobb alapanyagokból készítjük őket. Magas kakaótartalmúak. Ízük mély és kellemesen aromás. Változatos ízváltozatokban kaphatók.

EXCELLENCE – Exkluzív minőség, intenzív ízek

Ha valami exkluzívnak nevezhető, akkor az az EXCELLENCE termékcsalád. Csokoládé Mesterink minden ízváltozatot a legnagyobb szenvedéllyel és szakértelemmel alkottak meg, ennek köszönhető az ízek és aromák fenséges harmóniája.

Az EXCELLENCE csokoládék az igazi ínyencek számára készülnek, azok számára, akik csakis a legmagasabb minőségű alapanyagokkal, a valódi kakaóval és a legkülönkülönlegesebb ízekkel elégszenek meg.

Válassza ki kedvencét az EXCELLENCE számtalan változata közül!

Az EXCELLENCE csokoládék magas gyártási színvonalának és a szigorú követelményeknek köszönhetően minden kocka EXCELLENCE csokoládé íze különlegesen intenzív. A választékban megtalálhatók a különböző, magasabb és alacsonyabb kakaótartalmú csokoládék is, de ez még nem minden! Mit szólna a frissítően narancsos ízváltozathoz? Vagy jobban kedveli a méz és a mandula különleges kombinációját? A karamellt tengeri sóval? Az EXCELLENCE ízváltozatai között olyan további különlegességek is megtalálhatók mint a grapefruit vagy a chili. Próbálja ki őket, és éljen át Ön is egy teljesen új csokoládé-élményt!

Egy tábla csokoládé ajándékba?

Igen! Az EXCELLENCE csokoládék nem csak a hétköznapokat teszik különlegessé, válassza őket bátran akkor is, ha egy csipetnyi exkluzivitással és egyediséggel fűszerezett meglepetést adna ajándékba! A magas minőség és változatos ízvariációk mellett az EXCELLENCE csokoládék csomagolása is igazán különleges. Csúcsminőség az igazi ínyenceknek!