Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

A promóció vége:

KÓD: ILove-Chocolate

Ingyenes szállítás 4 999 Ft felett

Az ingyenes kiszállítási akció vége:

EXCELLENCE 3+1 akció
Helyezzen a kosárba négy darab EXCELLENCE csokoládét, és a negyediket most ajándékba adjuk!

EXCELLENCE

-25%

Fedezze fel a Lindt EXCELLENCE világát!

Csokoládé Mestereink a kitűnő aromájú, étcsokoládés EXCELLENCE táblás csokoládékat a legkiválóbb kakaó és kiemelkedő minőségű összetevők felhasználásával alkották meg. Gazdag ízviláguknak, lágy és egyenletes textúrájuknak, valamint a selyemfényű felületüknek köszönhetően, ezek a kecsesen vékony csokoládétáblák valódi izgalmat és inspirációt jelentenek az érzékek számára.

Szereti az étcsokoládét?

Legyen az EXCELLENCE nagykövete!

EXCELLENCE – Az ízek harmóniája és egy különleges receptúra

A Lindt EXCELLENCE csokoládék selymes lágysággal és exkluzív ízekkel kényeztetnek. Kóstolja meg őket Ön is!

NYÁRI HŰTÖTT SZÁLLÍTÁS
A nyár folyamán minden megrendeléshez hűtőtasakot biztosítunk a csokoládék minőségének megőrzése érdekében.

27 termékek

oldalanként

27 találat

 1. LINDOR 3+1 akció

  Vásároljon többet kevesebbért -30%

  Praliné Világnap!
  A Lindt pralinék 30% kedvezménnyel kaphatók!*
  *A kedvezmény nem vonható össze más akciókkal

  Arany Nyuszi most 35% kedvezménnyel


  Ingyenes házhozszállítás 4 999 Ft felett

EXCELLENCE – A csokoládé új szintje

Az EXCELLENCE csokoládék a legnagyobb odafigyeléssel készülnek. Csokoládé Mestereink a legjobb kakaóbabokat és legkiválóbb alapanyagokat használják fel, hogy még több édes élvezetet nyújthassanak Önnek.

Miért érdemes megkóstolni az EXCELLENCE csokoládékat? Mert a legjobb alapanyagokból készítjük őket. Magas kakaótartalmúak. Ízük mély és kellemesen aromás. Változatos ízváltozatokban kaphatók.

EXCELLENCE – Exkluzív minőség, intenzív ízek

Ha valami exkluzívnak nevezhető, akkor az az EXCELLENCE termékcsalád. Csokoládé Mesterink minden ízváltozatot a legnagyobb szenvedéllyel és szakértelemmel alkottak meg, ennek köszönhető az ízek és aromák fenséges harmóniája.

Az EXCELLENCE csokoládék az igazi ínyencek számára készülnek, azok számára, akik csakis a legmagasabb minőségű alapanyagokkal, a valódi kakaóval és a legkülönkülönlegesebb ízekkel elégszenek meg.

Válassza ki kedvencét az EXCELLENCE számtalan változata közül!

Az EXCELLENCE csokoládék magas gyártási színvonalának és a szigorú követelményeknek köszönhetően minden kocka EXCELLENCE csokoládé íze különlegesen intenzív. A választékban megtalálhatók a különböző, magasabb és alacsonyabb kakaótartalmú csokoládék is, de ez még nem minden! Mit szólna a frissítően narancsos ízváltozathoz? Vagy jobban kedveli a méz és a mandula különleges kombinációját? A karamellt tengeri sóval? Az EXCELLENCE ízváltozatai között olyan további különlegességek is megtalálhatók mint a grapefruit vagy a chili. Próbálja ki őket, és éljen át Ön is egy teljesen új csokoládé-élményt!

Egy tábla csokoládé ajándékba?

Igen! Az EXCELLENCE csokoládék nem csak a hétköznapokat teszik különlegessé, válassza őket bátran akkor is, ha egy csipetnyi exkluzivitással és egyediséggel fűszerezett meglepetést adna ajándékba! A magas minőség és változatos ízvariációk mellett az EXCELLENCE csokoládék csomagolása is igazán különleges. Csúcsminőség az igazi ínyenceknek!