Fedezze fel a Lindt EXCELLENCE világát!

Csokoládé Mestereink a kitűnő aromájú, étcsokoládés EXCELLENCE táblás csokoládékat a legkiválóbb kakaó és kiemelkedő minőségű összetevők felhasználásával alkották meg. Gazdag ízviláguknak, lágy és egyenletes textúrájuknak, valamint a selyemfényű felületüknek köszönhetően, ezek a kecsesen vékony csokoládétáblák valódi izgalmat és inspirációt jelentenek az érzékek számára.

Tejcsokoládé egy kis csavarral

Az EXCELLENCE tejcsokoládé a magasabb kakaótartalmat ötvözi a klasszikus lágy tejcsokoládénkkal, amely ezáltal egy még gazdagabb ízvilágot eredményez. Magában egyesíti a tejcsokoládé által nyújtott élvezeteket és a magas kakaótartalom előnyeit.

EXCELLENCE - A kiválóság legmagasabb szintje

Évtizedek óta dolgozuk a csokoládé művészetének tökéletesítésén. Az évek során szenvedélyünk egyre inkább fokozódott. Csokoládé Mestereink a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával tökélyre fejlesztették legkiválóbb EXCELLENCE csokoládéinkat. Tapasztalja meg Ön is az Excellence ízélményt!

Master Chocolatier with chocolate bar.
A Csokoládé Mester módszere

Ízleljen mind az öt érzékével!

Szeretné úgy kóstolni a csokoládét, mint a szakértők? Adja át magát az élménynek: élvezze a selyemfényű felületet, a telt, kakaós aromát és a pattanó hangú roppanást, ami akkor hallható, ha letör egy darabot az EXCELLENCE csokoládéból. A legjobb csokoládékat ugyanis a Csokoládé Mester módszerével érdemes megízlelni, azaz mind az 5 érzékszerv alkalmazásával.

Bővebben
Mitől olyan különleges a Lindt?

Hogyan lesz a kakaóbabból csokoládétábla, és mindez hogyan jut el Önhöz?

A Lindt-nél büszkék vagyunk arra, amit csinálunk, és tevékenységünket már 1845 óta végezzük. Egy vagyunk azon kevés nagy gyártók közül, akik egészen a kakaóbabnál kezdik a csokoládé előállítását. Ez lehetőséget ad számunkra arra, hogy a folyamat minden lépését és részletét felügyeljük, így garantálhatjuk, hogy Önhöz a legkiválóbb minőségű csokoládé jut el. Minden alkalommal.

Bővebben
Conching machine filled with dark chocolate.
oldalanként