Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Kizárólag a Lindt online üzletében!

Különleges termékek, amelyek kizárólag online üzletünkben kaphatók. Kóstolja meg őket Ön is!

Kizárólag a Lindt online üzletében!

Különleges termékek, amelyek kizárólag online üzletünkben kaphatók. Kóstolja meg őket Ön is!

Kizárólag a Lindt online üzletében!

Különleges termékek, amelyek kizárólag online üzletünkben kaphatók. Kóstolja meg őket Ön is!

Csokoládék és pralinék a webshopunkban

A Lindt csokoládék és pralinék különleges ízvilága igazi élmény a csokoládé- kedvelők számára. Tekintse meg az exkluzív termékeinket webshopunkban!

NYÁRI HŰTÖTT SZÁLLÍTÁS
A nyár folyamán minden megrendeléshez hűtőtasakot biztosítunk a csokoládék minőségének megőrzése érdekében.

51 termékek

oldalanként

51 találat


 1. Ajándékok esküvőre -25%

  Praliné Világnap!
  A Lindt pralinék 30% kedvezménnyel kaphatók!*
  *A kedvezmény nem vonható össze más akciókkal


  PICK & MIX -30%

  Ingyenes szállítás 4 999 Ft felett
  KÓD: FREE_LOVE

  EXCELLENCE -25%


  Lindt Pralinéválogatások
  -20%

 2. Esküvő - Arany doboz LINDOR pralinéval, 700g
  Esküvő - Arany doboz LINDOR pralinéval, 700g

  15 290 Ft

  Nincs raktáron

Exkluzív Lindt csokoládék

A Lindt közel kétszáz éves története során egyszer sem engedett abból a vezérelvből, hogy minden termékünk hagyományörző recept szerint kiváló alapanyagokból készüljön. A kiváló minőségű csokoládé és praliné termékeink között azonban akadnak ízvilágukban kivételes és kiemelkedő minőségűek. Ezek az exkluzív Lindt csokoládék.

Miért válassza exkluzív csokoládé kínálatunkat? Egyedi és hagyományos összetevők fenséges kombinációiért. Az exkluzív Lindt csokoládék egy új ízélményt kínálnak. Igényes csomagolásuk minden alkalomhoz illő. Elegáns és ízléses ajándék szeretteinknek

Válassza a Lindt exkluzív csokoládéit!

A Lindt exkluzív csokoládéinak ízvilága semmilyen más, hagyományos csokoládéhoz sem fogható. Egy olyan garantált ízélmény, amit mindenképpen érdemes kipróbálni. Exkluzív termékeinket válogatott alapanyagokból készítjük, aminek eredményeképpen minden kiemelt termékünk egy csodálatos utazás a csokoládék univerzumában.

Ajándékozzon újszerű élményt a Lindttel

A szeretteinknek adott csokoládé az ajándékozás egy szokványos és népszerű módja. Azonban Lindt exkluzív csokoládék és pralinék minőségének köszönhetően Ön nem csupán csokoládét ajándékoz, hanem egy kivételes utazást, egy új élményt is. Az esztétikus, elegáns csomagolással és a fantasztikusan egyedi ízvilággal az ajándékba adott Lindt csokoládék a törődés és a megbecsülés jelképévé is válnak. Ajándékozzon hát Lindt csokoládét szeretteinek.

Csokoládé gondosan válogatott összetevőkből

Hogy mi adja a Lindt csokoládék és pralinék fantasztikus ízszimfóniáját? A minőségi összetevők gondos és alapos kiválasztása, a két évszázados, jól bevált receptúra, valamint csokoládémestereink a csokoládé iránt táplált hivatástudata és szenvedélye. Ismerje meg kiváló minőségű termékeinket, látogasson el webshopunkba, élvezze a különleges svájci csokoládéink fantasztikus ízharmóniáját.