Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

A legfinomabb tejcsokoládé

Lágyan olvadó, kényeztetően krémes tejcsokoládé bonbonok, szeletek és más finomságok egyenesen Csokoládé Mestereink műhelyéből.

Tejcsokoládé – A legnépszerűbb csokoládé a világon

A tejcsokoládét mindenki szereti. Ízletes, édes, mindenkinek és minden alkalomra nagyszerű választás. Válasszon Ön is a Lindt tejcsokoládéi közül!

NYÁRI HŰTÖTT SZÁLLÍTÁS
Ha a hőmérséklet meghaladja a 25 °C-t, minden megrendeléshez hűtőtasakot biztosítunk a csokoládék minőségének megőrzése érdekében.

60 termékek

oldalanként

60 találat


 1. Édes ajándékok apák napjára -20%

  ÉDES HÉTVÉGE
  -30% kedvezmény minden rendelésre!*
  *A kedvezmény nem vonható össze más akciókkal


  PICK & MIX -30%

  Ingyenes szállítás 4 999 Ft felett
  KÓD: FREE_LOVE

  EXCELLENCE -25%


  Lindt Pralinéválogatások
  -20%

Tejcsokoládé – A leghíresebb csokoládé

A tejcsokoládénál aligha találhatnánk népszerűbb csokoládét. A Lindt tejcsokoládék telis-tele vannak ízzel és élvezettel, ajándékozza meg szeretteit Ön is tejcsokoládéból készült különlegességeinkkel!

Miért érdemes tejcsokoládét választani? Mert a legkedveltebb csokoládéfajta a világon. Változatos ízekben és formákban kapható. Egyszerűen mindenki szereti. Szemetgyönyörködtető ajándékcsomagban is kapható

Tejcsokoládé – Az íz, amit mindenki ismer és szeret

Valószínűleg alig van olyan ember a világon, aki ne kóstolt volna már tejcsokoládét legalább egyszer. A tejcsokoládé különleges ízét mindenki ismeri, és a Lindt esetében ez az íz valóban egyedülálló. Nem csak a legjobb minőségű alapanyagokat és az eredeti receptúrát érezhetjük benne, de közel két évszázados szakmai szenvedélyünket is. Táblás tejcsokoládéink, pralinéink és bonbonjaink igazán különlegesek, és mindig jókedvre derítenek. Ráadásul a tejcsokoládé jótékonyan hat az idegrendszerre és támogatja a megfelelő agyműködést is.

Lindt tejcsokoládé – Amilyet csak szeretne

Bár a tejcsokoládét szinte mindenki szereti, mégsem mindegy, milyen formában fogyasztjuk. A Lindtnél mindent megteszünk annak érdekében, hogy tejcsokoládé kínálatunk a legkülönlegesebb igényeknek is megfeleljen. Táblás tejcsokoládéink esetében többféle kakaótartalom közül is választhat, ha pedig különleges alkalmakra keres valamilyen finomságot, akkor remekbeszabott és elegáns pralinéinkat és bonbonjainkat ajánljuk, amelyek változatos ízekben kaphatók. De a mindennapokra is van egy ötletünk: szeletes csokoládéink mennyei délutáni nassolnivalók!

A csokoládé szeretetéből

Mi a titka a Lindt tejcsokoládé különleges ízének? A különleges receptúra és az összetevők tökéletes aránya még nem minden. A 19. század második felében fedezték fel a konsírozást, amellyel már igazán lágy és selymes csokoládék készülhettek, ez az új, forradalmi technológia pedig örökre megváltoztatta a csokoládépiacot.