Fehér csokoládé

Könnyed, krémesen olvadó fehér csokoládé egy csipetnyi vaníliával. Fedezze fel fehér csokoládéból készült különlegességeink egyedülálló választékát, és lepje meg velük magát, vagy másokat!

Fehér csokoládé – A csokoládé másik dimenziója

A fehér csokoládét okkal kedvelik oly’ sokan - Egy igazi Lindt-különlegesség, amely mindenkinek örömet okoz.

NYÁRI HŰTÖTT SZÁLLÍTÁS
Ha a hőmérséklet meghaladja a 25 °C-t, minden megrendeléshez hűtőtasakot biztosítunk a csokoládék minőségének megőrzése érdekében.

11 termékek

oldalanként

11 találat


 1. Lindt PATISSERIE és kenhető csokoládékrémek -30%

  CSOKOLÁDÉ FESZTIVÁL 
  -30%
  FESTIVAL30


  -20% a megjelölt pralinécsomagokra


  Lindt Pralinéválogatások
  -20%

  Készítse el a saját PICK & MIX
  praliné válogatását!

Fehér csokoládé – A csokoládé, ami nem hasonlít a társaihoz

A fehér csokoládé több szempontból is egyedi, de kétségkívül egyedülálló színe a legszembetűnőbb. Próbálja ki Ön is ezt a különleges finomságot, és élvezze a különlegesen lágy ízt!

Miért különleges a Lindt fehér csokoládé? Egyedien fehér színű és még egyedibb ízű.Szigorú gyártási körülmények között készül. Különleges finomság, ami minden alkalomhoz illik. Változatos ízvariációkban, a legfinomabb hozzávalókkal készül.

Miben rejlik a Lindt fehér csokoládé egyedisége?

A Lindt fehér csokoládé minden képzeletünket felülmúlja. A hagyományos csokoládétól nem csak világos krémszínében különbözik, de íze is igazán különleges, így minden alkalomra tökéletes finomság! Ez a különleges kinézet és íz nagy körültekintést és gondos gyártási körülményeket igényel, ahol olyan tényezők is fontos szerepet játszanak, mint például a gyártótér hőmérséklete.

A fehér csokoládé mint különleges ajándék

Egy különleges édesség mindig nagyszerű ajándék! Akár önmagában, akár más ajándékot kiegészítve adjuk, tökéletes módja a hála vagy a szeretet kifejezésének. Praliné elegáns csomagolásban vagy egy táblás változat? Válassza ki a tökéletes meglepetést kínálatunkból, és ajándékozzon örömteli pillanatokat!

Fehér csokoládé változatos ízekben

A fehér csokoládé íze önmagában is mesésen krémes és elragadó, további izgalmas hozzávalókkal pedig még különlegesebbé tehetjük. Ilyen például az elegáns és kifinomult vanília, a ropogós mandula, a kókusz vagy a kávé, de fehér csokoládénkat akár frissítően gyümölcsös málnás-joghurtos töltelékkel is megkóstolhatja. Szerezzen egy kis örömet másoknak és önmagának, és fedezze fel ízeink különleges világát!