Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Fehér csokoládé

Könnyed, krémesen olvadó fehér csokoládé egy csipetnyi vaníliával. Fedezze fel fehér csokoládéból készült különlegességeink egyedülálló választékát, és lepje meg velük magát, vagy másokat!

Fehér csokoládé – A csokoládé másik dimenziója

A fehér csokoládét okkal kedvelik oly’ sokan - Egy igazi Lindt-különlegesség, amely mindenkinek örömet okoz.

NYÁRI HŰTÖTT SZÁLLÍTÁS
Ha a hőmérséklet meghaladja a 25 °C-t, minden megrendeléshez hűtőtasakot biztosítunk a csokoládék minőségének megőrzése érdekében.

9 termékek

oldalanként

9 találat


 1. Édes ajándékok apák napjára -20%

  ÉDES HÉTVÉGE
  -30% kedvezmény minden rendelésre!*
  *A kedvezmény nem vonható össze más akciókkal


  PICK & MIX -30%

  Ingyenes szállítás 4 999 Ft felett
  KÓD: FREE_LOVE

  EXCELLENCE -25%


  Lindt Pralinéválogatások
  -20%

Fehér csokoládé – A csokoládé, ami nem hasonlít a társaihoz

A fehér csokoládé több szempontból is egyedi, de kétségkívül egyedülálló színe a legszembetűnőbb. Próbálja ki Ön is ezt a különleges finomságot, és élvezze a különlegesen lágy ízt!

Miért különleges a Lindt fehér csokoládé? Egyedien fehér színű és még egyedibb ízű.Szigorú gyártási körülmények között készül. Különleges finomság, ami minden alkalomhoz illik. Változatos ízvariációkban, a legfinomabb hozzávalókkal készül.

Miben rejlik a Lindt fehér csokoládé egyedisége?

A Lindt fehér csokoládé minden képzeletünket felülmúlja. A hagyományos csokoládétól nem csak világos krémszínében különbözik, de íze is igazán különleges, így minden alkalomra tökéletes finomság! Ez a különleges kinézet és íz nagy körültekintést és gondos gyártási körülményeket igényel, ahol olyan tényezők is fontos szerepet játszanak, mint például a gyártótér hőmérséklete.

A fehér csokoládé mint különleges ajándék

Egy különleges édesség mindig nagyszerű ajándék! Akár önmagában, akár más ajándékot kiegészítve adjuk, tökéletes módja a hála vagy a szeretet kifejezésének. Praliné elegáns csomagolásban vagy egy táblás változat? Válassza ki a tökéletes meglepetést kínálatunkból, és ajándékozzon örömteli pillanatokat!

Fehér csokoládé változatos ízekben

A fehér csokoládé íze önmagában is mesésen krémes és elragadó, további izgalmas hozzávalókkal pedig még különlegesebbé tehetjük. Ilyen például az elegáns és kifinomult vanília, a ropogós mandula, a kókusz vagy a kávé, de fehér csokoládénkat akár frissítően gyümölcsös málnás-joghurtos töltelékkel is megkóstolhatja. Szerezzen egy kis örömet másoknak és önmagának, és fedezze fel ízeink különleges világát!