Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Nagy húsvéti csokinyuszi

Ha nagy üreges húsvéti csokinyuszit keres, a legjobb helyen jár: a Lindt népszerű ARANY NYUSZIJAI bearanyozzák az ünnepet. Kicsik és nagyok egyaránt várakozással és örömmel bontják ki az ikonikus arany csomagolást, és élvezik a prémium minőségű csokoládé selymesen finom ízét.

1 elem

oldalanként

1 találat

LIBERO CONSEQUAT

A húsvét nem teljes a páratlanul finom és kézzel készült Lindt ARANY NYUSZI nélkül. Válassza ki kedvenc ARANY NUYSZIJÁT a klasszikus tejcsokoládés vagy krémes fehér csokoládéból készült változatban! Ha a csokoládé gazdag ízét szereti, a nagy étcsokoládés csokinyuszi a legjobb választás! Lepje meg szeretteit Lindt csokoládéval, és édesítse meg számukra a húsvét pillanatait! Fedezze fel az ARANY NYUSZIK széles választékát!

LEGNÉPSZERŰBB AJÁNDÉK ÖTLETEINK

Mit szólna néhány LINDOR pralinéhoz?

Az ARANY NYUSZI a húsvéti asztal igazi dísze lehet, az ünnepi hangulatot pedig tovább fokozhatja, ha néhány csokoládépralinét is elhelyez körülötte. Válasszon pralinéink választékából!

FEDEZZE FEL A PICK & MIXET!