Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Mini húsvéti csokitojás

Tegye különlegessé a húsvéti ünnepeket a Lindt mini csokitojásaival! Merüljön el az étcsokoládéból készült csokitojás gazdag ízében, élvezze a fehér csokoládé krémességét, vagy engedjen a klasszikus tejcsokoládé csábításának. Egy apró nyalánkság az ünnepekre – vagy akár több is.

19 termékek

oldalanként

19 találat

  1. A húsvéti tojásvadászat sztárjai

    A Lindt húsvéti csokitojásainál keresve sem találhat jobbat a tojásvadászathoz. Rejtse el őket a lakásban vagy a kertben, és nézze végig mosolyogva, ahogy a gyerekek boldogan rájuk bukkannak! 

LIBERO CONSEQUAT

Finom ajándék Önnek, másoknak, vagy édes meglepetés a húsvéti tojásvadászaton. A Lindt csokoládék színe-java, tojásformába öntve. Legyen ez a húsvét telis-tele vidám pillanatokkal és sok finom csokitojással! Fedezze fel a Lindt finomabbnál finomabb mini húsvéti tojásait!

LEGNÉPSZERŰBB AJÁNDÉK ÖTLETEINK

Mit szólna néhány pralinéhoz is?

Mit szólna néhány pralinéhoz is?

Húsvéti ebédre hivatalos? Vigyen ajándékba saját kezűleg összeállított LINDOR Pick&Mix pralinéválogatást a házigazda kedvenc ízváltozataival!

FEDEZZE FEL A PICK & MIXET