Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Húsvéti csokinyuszi

A Lindt csokinyuszik elhozzák otthonába a húsvét varázsát. Több ízben és méretben kaphatók, ezért akár ajándékba, akár a csokivadászatra keres valamilyen különleges húsvéti csokoládét, választékunkban biztosan megtalálja a tökéletes ARANY NYUSZIT. A klasszikus tejcsokoládés nyuszitól mindenki elolvad (mint a selymes csoki a szájban), az étcsokoládés húsvéti nyuszi pedig gazdag ízével kényezteti a csokirajongókat.

Nem található a kiválasztásnak megfelelő termék.

LIBERO CONSEQUAT

Legyen szó az üreges vagy a tömör változatról, minden ARANY NYUSZIT a Lindt Csokoládé Mesterei készítenek szeretettel és valódi szakértelemmel. Teremtsen igazi húsvéti hangulatot a Lindt ikonikus csokifigurájával, és ossza meg szeretteivel az édes pillanatokat! Fedezze fel a Lindt prémium minőségű ARANY NYUSZI kollekcióját!

LEGNÉPSZERŰBB AJÁNDÉK ÖTLETEINK

Mit szólna néhány LINDOR pralinéhoz?

Emelje új szintre a húsvéti dekorációt, és tegye a csokinyuszi mellé kedvenc LINDOR pralinéit is! Látványos és ellenállhatatlanul finom kombináció! Válassza ki a kedvenc pralinéit!

FEDEZZE FEL A PICK & MIXET!