Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Évfordulós csokoládék

Ünnepelje meg évfordulóját egy tökéletes finomsággal, válogasson kiváló minőségű évfordulós csokoládéink közül! Akár az első évfordulóról, akár egy nagy alkalomról van szó, az évfordulós csokoládéajándékaink ideálisak arra, hogy kifejezze szerelmét, és még különlegesebbé tegye a pillanatot.

2 termékek

oldalanként

2 találat

LIBERO CONSEQUAT

Szerezzen örömet párjának prémium csokoládékkal teli, elegáns ajándékdobozunkkal, vagy lepje meg finom, lágyan olvadó pralinékkal! Még a pralinék csomagolásának színét is az évfordulónak megfelelően választhatja ki: a tejcsokoládéé piros, a fehér csokoládéé arany, az étcsokoládéé pedig kék. A Lindt csokoládék páratlan íze és kifinomultsága különleges emlékké teszi a közös ünnepet. Fedezze fel a teljes választékot!

LEGNÉPSZERŰBB AJÁNDÉK ÖTLETEINK

Emelje a közös ünnep hangulatát finom apróságokkal

Emelje a közös ünnep hangulatát finom apróságokkal

Fedezze fel az ellenállhatatlanul lágy LINDOR pralinékat, és állítsa össze saját válogatását, amellyel még személyesebbé teheti évfordulós ajándékát. Tekintse meg Pick&Mix választékunkat!

VÁSÁRLÁS