Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Csokoládék apák napjára

Fedezze fel apák napi összeállításunkat, és lepje meg édesapját egy finom és különleges csokoládéval! Csokoládé-ajándékcsomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy minden édesszájú apukának örömet szerezzenek. Ha például édesapja a gazdag ízű étcsokoládék rajongója, az étcsokoládékkal teli ajándékcsomag tökéletes választás lesz számára!

4 termékek

oldalanként

4 találat

LIBERO CONSEQUAT

Felejtse el az unalmas bögréket és zoknikat! Apák napjára ennél izgalmasabb ajándékot is választhat! Legyen ez az apák napja igazán emlékezetes: nyújtson át neki egy feledhetetlenül finom Lindt csokoládét! Az elegáns megjelenésű ajándékcsomagokkal és a kitűnő minőségű csokoládékkal méltó módon fejezheti ki édesapja iránt érzett szeretetét és háláját. Ez a nap remek alkalom arra, hogy megünnepeljék kettejük különleges kapcsolatát.

LEGNÉPSZERŰBB AJÁNDÉK ÖTLETEINK

Édesapja kedvenc pralinéi egy dobozban

Fedezze fel a LINDOR pralinék fenséges ízváltozatait, és állítsa össze saját pralinéválogatását! Mert édesapja megérdemli, hogy ez a nap csak róla szóljon.

FEDEZZE FEL A PICK & MIXET