Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Csokimikulás

A Lindt csokimikulásai elhozzák otthonába a karácsony varázsát. Kényeztesse magát finom tejcsokoládé Mikulásunkkal, amelyet gondos és hozzáértő kezek készítettek, hogy az egész családnak örömet szerezzen. Ha még csokoládésabb nyalánkságra vágyik, válassza az étcsokoládéból készült Mikulásunkat!

Nem található a kiválasztásnak megfelelő termék.

LIBERO CONSEQUAT

A csokimikulásokat a Lindt Csokoládé Mesterei készítik, sok szeretettel és a legjobb alapanyagokból. A Mikulások ruhája jellegzetes vörös-arany színben pompázik, kezükben pedig ajándékokkal teli zsákot tartanak. Mikulásaink egy csipetnyi eleganciát visznek az ünnepekbe, és mindenki arcára mosolyt csalnak. Élje át csokimikulásainkkal a karácsony csodáját, és lepje meg szeretteit sok-sok édes és emlékezetes pillanattal.

LEGNÉPSZERŰBB AJÁNDÉK ÖTLETEINK

Válogatott Pick & Mix finomságok az ünnepekre

Válogatott Pick & Mix finomságok az ünnepekre

Csokimikulásainknál jobb karácsonyi asztaldíszt nem is találhatna, különösen, ha különféle ízű LINDOR pralinékat is tesz melléjük. A havas tájat idéző papírdíszítéssel tovább fokozhatja az ünnepi hangulatot. Válassza ki a kedvenceit!

RENDELJEN PICK & MIX VÁLOGATÁST