Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Céges karácsonyi ajándékok

Tanácstalan, mivel lephetné meg ügyfeleit és saját dolgozóit karácsony alkalmából? Fedezze fel a Lindt céges ajándékötleteit! Kollekciónk darabjai egytől egyig a Lindt Csokoládé Mestereinek alkotásai, amelyek nagyszerűen illenek ehhez az ünnepi alkalomhoz, és minden ízükben örömöt adnak.

Nem található a kiválasztásnak megfelelő termék.

LIBERO CONSEQUAT

Céges karácsonyi csokoládéajándékaink között megtalálhatók a klasszikus csokoládék csakúgy, mint a saját kezűleg összeállított pralinéválogatások. Mindegyik ideális arra, hogy kifejezze nagyrabecsülését keményen dolgozó munkatársai és hűséges ügyfelei iránt. Válogasson a prémium csokoládécsomagok, saját kezűleg összeállítható Pick & Mix válogatások, luxusminőségű pralinék és más ajándékötletek között! Ajándékát a személyre szabott megjelenésért céges logóval vagy arculati elemekkel is elláthatja. Fedezze fel a teljes választékot!

LEGNÉPSZERŰBB AJÁNDÉK ÖTLETEINK

Saját összeállítású pralinéválogatás

Saját kezűleg összeállított Pick & Mix válogatással igazán személyessé teheti céges karácsonyi ajándékát. Tökéletes ajándék alkalmazottainak és ügyfeleinek, amit megoszthatnak egymással az irodában, és belekóstolhatnak az ünnepi hangulatba.

FEDEZZE FEL A PICK & MIXET!