Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Ajándékok gyerekeknek

Téli ünnepi ajándékok
-25%

Ajándékok gyerekeknek
akár 30% kedvezménnyel

Ajándékok gyerekeknek

Csokoládés meglepetések gyerekeknek

Válasszon a Lindt csokoládék varázslatos választékából, és ajándékozzon édes meglepetést gyereknapra, születésnapra, vagy egyszerűen csak úgy! A színes, vidám csomagolás és a legfinomabb svájci csokoládé ízélménye a legkisebbeket is elvarázsolja. A PICK & MIX pralinékkal töltött DINO és UNICORN meglepetés csomagok csak önre várnak!

NYÁRI HŰTÖTT SZÁLLÍTÁS
Ha a hőmérséklet meghaladja a 25 °C-t, minden megrendeléshez hűtőtasakot biztosítunk a csokoládék minőségének megőrzése érdekében.

17 termékek

oldalanként

17 találat

Ajándékcsomagok gyerekeknek

Színes ajándékcsomagjaink tökéletes tanévzáró meglepetések! A vibrálóan színes csomagolásuknak és a nagy odafigyeléssel válogatott csokoládéknak köszönhetően nem csak a kicsik, de a nagyok is imádni fogják őket. Válasszon a vidám tölcsérek vagy az elegáns díszdobozok közül, amelyeket jól ismert csokoládé esernyőinkkel, LINDOR pralinékkal és számtalan más Lindt finomsággal töltöttünk meg! Legyen a legfinomabb svájci csokoládé íze a gyermekkor íze is!

PICK & MIX pralinék

Véget ért vagy éppen kezdődik az iskolaév? Közeleg a gyereknap? Vagy egyszerűen csak egy kis édes meglepetést keres? Színpompás, ellenállhatatlanul lágy Lindor pralinéinkkal egyszerűen elkészítheti saját válogatását, amely szemet gyönyörködtető csomagolásával és felejthetetlen ízével minden érzéket kényeztet. Online üzletünkben előre elkészített PICK&MIX válogatásainkat is megtalálja a 0,5 kg-os kiszereléstől 2 kg-ig, amelyekhez tetszetős fém dobozt vagy egyszerűbb műanyag tasakot kínálunk csomagolásként.