Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

A promóció vége:

KÓD: ILove-Chocolate

FESTIVAL30

Édes ajándékok apák napjára
-20%

Ajándékcsomagok

A tökéletes ajándékot keresi? Luxus minőségű ajándékcsomagjaink a legikonikusabb Lindt finomságokat rejtik, ráadásul kifinomult és elegáns díszcsomagolásban, ajándékozásra készen kaphatók. Fejezze ki érzéseit a legfinomabb svájci csokoládéval, vagy akár egy saját kezűleg összeállított PICK & MIX válogatással!

LOVE NIGHT SHOPPING
30% kedvezmény az ajándékcsomagokra

KOD: LOVE-LINDT
csak 01.29-01.31. 16:00 és 9:00 óra között

Karácsonyi ajándékok a legfinomabb csokoládéból

Találja meg a tökéletes meglepetést kínálatunkban, és válasszon ajándékot barátainak, kedvesének, gyermekének, szeretteinek luxus minőségű, kényeztető csokoládéink közül! Ebben a menüpontban megtalálja a kizárólag online kapható Mikulás szánokat telis-tele prémium csokoládéval, valamint ünnepi ajándékcsomagjainkat kedvenc LINDOR pralinéival és az ünnephez elengedhetetlen Arany Macival. Igazi karácsonyi varázslat, amelyet érdemes megosztani!

Karácsonyi ajándékcsomagok

-20%
*Ajánlatunk csak a megjelölt termékekre vonatkozik

Húsvéti ajándékok
20% kedvezménnyel

Ajándékcsomagok

A tökéletes ajándékot keresi? Luxus minőségű ajándékcsomagjaink a legikonikusabb Lindt finomságokat rejtik, ráadásul kifinomult és elegáns díszcsomagolásban, ajándékozásra készen kaphatók. Fejezze ki érzéseit a legfinomabb svájci csokoládéval, vagy akár egy saját kezűleg összeállított PICK & MIX válogatással!

Ajándékötletek a Lindtől

A Lindt csokoládé több mint pillanatnyi ízletes élvezet – Kiváló ajándékötlet is!

NYÁRI HŰTÖTT SZÁLLÍTÁS
Ha a hőmérséklet meghaladja a 25 °C-t, minden megrendeléshez hűtőtasakot biztosítunk a csokoládék minőségének megőrzése érdekében.

SWEET WOMEN WEEK 30%-os ajándékcsomag akcióból még hátravan:

FESTIVAL30

A LOVE SHOPPING NIGHT 30%-os ajándékcsomag akcióig még hátravan:

FESTIVAL30

65 termékek

oldalanként

65 találat

 1. Búcsúzzon a tanévtől Lindt pralinékkal -25%


  -30% Sütési hónap a Lindt-tel!

  ÉDES HÉTVÉGE
  -30% kedvezmény minden rendelésre!*
  *A kedvezmény nem vonható össze más akciókkal


  Édes ajándék - 50g-os LINDOR szív csak 100 forintért!
  Minden 15 999 Ft feletti rendeléshez.


  Lindt SWISS PREMIUM
  második -50%


  Ajándékcsomagok -20%

Lindt ajándékötletek

A Lindt csokoládé egy finom ajándékötlet mindenkinek, minden alkalomra. Ismerje meg csokoládéink és pralinéink izgalmas választékát, és ossza meg Ön is a közel két évszázada ismert Lindt ízélményt!

Miért érdemes Lindt csokoládét adni ajándékba? Mert csokoládéink nagyszerű, bársonyos ízzel kényeztetnek. Pralinéink csakis a legmagasabb minőségű hozzávalókból készülnek. Ajándékcsomagjaink változatosak és izgalmasak. Az ízléses és esztétikus csomagolás még különlegesebbé teszi őket

Lindt ajándékötletek – Ossza meg az örömöt!

A csokoládégyártás csaknem két évszázados története igazán különleges, akárcsak a Lindt csokoládé íze. Minden kocka csokoládé különleges, édes élvezetet nyújt, amelyet érdemes megosztania szeretteivel. A Lindt ajándékötleteivel könnyedén kifejezheti érzéseit, az édes finomságokkal még meghatóbbá teheti a pillanatot!

Lindt bonbonok és ajándékcsomagok

Ajándékcsomagjaink között minden alkalomra megtalálhatja a megfelelőt! A Lindt ajándék- klasszikusa a bonbon, amely nem csak gyönyörű csomagolásban kapható, de doboza a legfinomabb alapanyagokból készült, apró remekműveket rejti, amelyek minden pillanatot még szebbé varázsolnak!

Esetleg nagyobb, 1, 1,5 vagy akár 2 kg-os meglepetést szeretne? Pralinéválogatásaink több kiszerelésben is kaphatók, amelyek egészen biztosan mosolyt csalnak majd mindenki arcára a legborúsabb napon is. Mit szólna például egy klasszikus pralinéválogatáshoz, amelyben egyszerre élvezheti a tejcsokoládé, az étcsokoládé és a fehér csokoládé mennyei ízét?

Izgalmas és változatos ajándékcsomagok mindenkinek

Mindegy, hogy kit és milyen alkalomból szeretne meglepni, a Lindt ajándékötletei között egészen biztosan megtalálja a tökéleteset! Édes meglepetést keres a legkisebbeknek? Nézzen körül gyerekeknek készült, színes ajándékcsomagjaink között! Szeretné kifejezni érzéseit? Válassza ajándékcsomagjainkat „Szeretlek” vagy „Köszönöm” felirattal! Ha pedig kedvesét lepné meg édes finomságokkal, akkor „Romantikus pillanatok” válogatásunk a tökéletes választás. És ez még mindig csak néhány a Lindt ajándékötletei közül!