Ajándékcsomagok

A tökéletes ajándékot keresi? Luxus minőségű ajándékcsomagjaink a legikonikusabb Lindt finomságokat rejtik, ráadásul kifinomult és elegáns díszcsomagolásban, ajándékozásra készen kaphatók. Fejezze ki érzéseit a legfinomabb svájci csokoládéval, vagy akár egy saját kezűleg összeállított PICK & MIX válogatással!

20% kedvezmény Valentin-napi ajándékcsomagjainkra

Karácsonyi ajándékcsomagok
-20%

Karácsonyi ajándékok a legfinomabb csokoládéból

Találja meg a tökéletes meglepetést kínálatunkban, és válasszon ajándékot barátainak, kedvesének, gyermekének, szeretteinek luxus minőségű, kényeztető csokoládéink közül! Ebben a menüpontban megtalálja a kizárólag online kapható Mikulás szánokat telis-tele prémium csokoládéval, valamint ünnepi ajándékcsomagjainkat kedvenc LINDOR pralinéival és az ünnephez elengedhetetlen Arany Macival. Igazi karácsonyi varázslat, amelyet érdemes megosztani!

Ajándékötletek a Lindtől

A Lindt csokoládé több mint pillanatnyi ízletes élvezet – Kiváló ajándékötlet is!

8 termékek

oldalanként

8 találat


 1. Szerezd meg az ajándék 50g-os LINDOR szívet!
  Helyezz két 200g-os, 337-os vagy 600g-os LINDOR pralinét a kosaradba!


  Lindt Pralinéválogatások
  -20%

  Készítse el a saját PICK & MIX
  praliné válogatását!

  Próbáld ki az új ízváltozatot!
  LINDOR Vérnarancs

  PICK & MIX -25%

Lindt ajándékötletek

A Lindt csokoládé egy finom ajándékötlet mindenkinek, minden alkalomra. Ismerje meg csokoládéink és pralinéink izgalmas választékát, és ossza meg Ön is a közel két évszázada ismert Lindt ízélményt!

Miért érdemes Lindt csokoládét adni ajándékba? Mert csokoládéink nagyszerű, bársonyos ízzel kényeztetnek. Pralinéink csakis a legmagasabb minőségű hozzávalókból készülnek. Ajándékcsomagjaink változatosak és izgalmasak. Az ízléses és esztétikus csomagolás még különlegesebbé teszi őket

Lindt ajándékötletek – Ossza meg az örömöt!

A csokoládégyártás csaknem két évszázados története igazán különleges, akárcsak a Lindt csokoládé íze. Minden kocka csokoládé különleges, édes élvezetet nyújt, amelyet érdemes megosztania szeretteivel. A Lindt ajándékötleteivel könnyedén kifejezheti érzéseit, az édes finomságokkal még meghatóbbá teheti a pillanatot!

Lindt bonbonok és ajándékcsomagok

Ajándékcsomagjaink között minden alkalomra megtalálhatja a megfelelőt! A Lindt ajándék- klasszikusa a bonbon, amely nem csak gyönyörű csomagolásban kapható, de doboza a legfinomabb alapanyagokból készült, apró remekműveket rejti, amelyek minden pillanatot még szebbé varázsolnak!

Esetleg nagyobb, 1, 1,5 vagy akár 2 kg-os meglepetést szeretne? Pralinéválogatásaink több kiszerelésben is kaphatók, amelyek egészen biztosan mosolyt csalnak majd mindenki arcára a legborúsabb napon is. Mit szólna például egy klasszikus pralinéválogatáshoz, amelyben egyszerre élvezheti a tejcsokoládé, az étcsokoládé és a fehér csokoládé mennyei ízét?

Izgalmas és változatos ajándékcsomagok mindenkinek

Mindegy, hogy kit és milyen alkalomból szeretne meglepni, a Lindt ajándékötletei között egészen biztosan megtalálja a tökéleteset! Édes meglepetést keres a legkisebbeknek? Nézzen körül gyerekeknek készült, színes ajándékcsomagjaink között! Szeretné kifejezni érzéseit? Válassza ajándékcsomagjainkat „Szeretlek” vagy „Köszönöm” felirattal! Ha pedig kedvesét lepné meg édes finomságokkal, akkor „Romantikus pillanatok” válogatásunk a tökéletes választás. És ez még mindig csak néhány a Lindt ajándékötletei közül!