Pompás Lindt csokoládé - Beszéljenek a számok!
1952
Ebben az évben született meg az ikonikus Arany nyúl.
36
Ennyi változatban kapható világszerte az EXCELLENCE táblás csokoládé.
4 billion
Ennyi LINDOR pralinét állítunk elő évente világszerte.
Mit jelent a temperálás?
A temperálás egy olyan folyamat, amely során a csokoládét felhevítjük, lehűtjük, majd újra felhevítjük, hogy a kakaóvaj (a csokoládéban található zsír) stabilizálódjon és ne történjen nem várt kikristályosodás. Ennek a folyamatnak a mesteri kivitelezése azért fontos, mert ezzel biztosíthatjuk, hogy minden egyes Lindt csokoládé fényesen csillogó felülettel rendelkezzen, és minden tábla csokoládé különlegesen ropogó és pattanó hanggal törjön.
Bevonás
be·vo·nás
Főnév:
Az a folyamat, amely során a praliné belső tölteléke elhalad egy temperált csokoládéfüggöny alatt, amely bevonatot képez rajta.
Főnév:
Az a folyamat, amely során a praliné belső tölteléke elhalad egy temperált csokoládéfüggöny alatt, amely bevonatot képez rajta.
Különleges utolsó simítások
“Ha időt szánunk arra, hogy kiváló minőségű csokoládét készítsünk, akkor a folyamatnak az elejétől a végéig kiváló minőségűnek kell lennie. Erről szól a Lindt maga."
Nosztalgikus hirdetések és csomagolások a Lindttől
A Lindt & Sprüngli vállalatnál törődünk hűséges vásárlóinkkal. Számít a véleménye és elkötelezettek vagyunk a legkiválóbb csokoládék megalkotása mellett azért, hogy csokoládéinkkal Ön valódi élményben részesüljön. Az évek során a hirdetéseink mindig válaszoltak a történelem legfontosabb pillanataira: a századfordulón művészeket kértünk fel a hirdetéseink illusztrációinak elkészítésére, vagy éppen a béke szimbólumait helyeztük el rajtuk, jelezve a második világháború lezárását jelezve.