Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

The Lindt Difference -

5.Tökéletes befejezés

Vannak csokoládék, és van a Lindt csokoládé. Fedezze fel a tökéletes csokoládé titkát!


Az utolsó simítások

A Lindt & Sprüngli vállalatnál hiszünk abban, hogy a csokoládé élvezetének titka abban rejlik, hogy tökéletesen elmerüljünk az érzéki élményekben. Éppen ezért, kiemelt figyelmet fordítunk a legapróbb részletekre is a gyártás minden egyes lépésében a temperálástól kezdve a sima és fényes felület kialakításán keresztül egészen a fantasztikus ízélményt tükröző elegáns csomagolás megtervezéséig. Az utolsó simítások pedig – például a pralinék tetején pompázó mandula, vagy az Arany nyulat ékesítő híres szalag – kézzel készülnek.


Pompás Lindt csokoládé - Beszéljenek a számok!

1952

Ebben az évben született meg az ikonikus Arany nyúl.

36

Ennyi változatban kapható világszerte az EXCELLENCE táblás csokoládé.

4 billion

Ennyi LINDOR pralinét állítunk elő évente világszerte.


Mit jelent a temperálás?

A temperálás egy olyan folyamat, amely során a csokoládét felhevítjük, lehűtjük, majd újra felhevítjük, hogy a kakaóvaj (a csokoládéban található zsír) stabilizálódjon és ne történjen nem várt kikristályosodás. Ennek a folyamatnak a mesteri kivitelezése azért fontos, mert ezzel biztosíthatjuk, hogy minden egyes Lindt csokoládé fényesen csillogó felülettel rendelkezzen, és minden tábla csokoládé különlegesen ropogó és pattanó hanggal törjön.


Bevonás

Az a folyamat, amely során a praliné belső tölteléke elhalad egy temperált csokoládéfüggöny alatt, amely bevonatot képez rajta.

Különleges utolsó simítások


“Ha időt szánunk arra, hogy kiváló minőségű csokoládét készítsünk, akkor a folyamatnak az elejétől a végéig kiváló minőségűnek kell lennie. Erről szól a Lindt maga."

 
– Lindt Csokoládé Mester
 

Nosztalgikus hirdetések és csomagolások a Lindttől

A Lindt & Sprüngli vállalatnál törődünk hűséges vásárlóinkkal. Számít a véleménye és elkötelezettek vagyunk a legkiválóbb csokoládék megalkotása mellett azért, hogy csokoládéinkkal Ön valódi élményben részesüljön. Az évek során a hirdetéseink mindig válaszoltak a történelem legfontosabb pillanataira: a századfordulón művészeket kértünk fel a hirdetéseink illusztrációinak elkészítésére, vagy éppen a béke szimbólumait helyeztük el rajtuk, jelezve a második világháború lezárását jelezve.

A legkiválóbb alapanyagok a kakaón túl

A legfinomabb kakaó