Minden 3+1 promóció esetében 4 terméket kell a kosárba helyeznie ahhoz, hogy a legolcsóbb terméket megkapja ajándékba. A kedvezmény a kosárban az utolsó lépésben, automatikusan kerül levonásra. Az akció csak a 3+1 címkével ellátott termékekre érvényes.
A CSOKOLÁDÉ NAPJA - 30% kedvezmény minden termékre KÓD: ILove-Chocolate A kedvezmény nem vonható össze más akciókkal
The Lindt Difference - 4 A legkiválóbb alapanyagok a kakaón túl | HUN
The Lindt Difference -
4. A legkiválóbb alapanyagok a kakaón túl
Vannak csokoládék, és van a Lindt csokoládé. Fedezze fel a tökéletes csokoládé titkát!
A minőség a legfontosabb
A Lindt & Sprüngli vállalatnál hiszünk abban, hogy kiváló minőségű csokoládé csak kiváló minőségű alapanyagokból készülhet. Ezt a filozófiát a receptjeinkben található összes alapanyag tekintetében alkalmazzuk: a kakaóbabot kizárólag a legelismertebb kakaóbab-termelő vidékekről válogatjuk össze, és bejárjuk az egész világot azért, hogy csokoládéból készült mesterműveinkhez megtaláljuk a legkiválóbb összetevőket.
Miért? Mert a Lindt & Sprüngli számára fontos, hogy a kakaóbabtól egészen a kész csokoládéig tartó előállítási folyamat során tökéleteset alkossunk, és annak minden lépését büszkeséggel és szenvedéllyel töltsük meg.
Csokoládé Mestereink folyamatosan pompás ízkombinációkkal rukkolnak elő, amelyeket az összetevők tökéletes párosítása teremt meg a csokoládék egyedülálló ízének hangsúlyozása érdekében. Minden egyes összetevőt gondosan felkutatunk és a világ legkiválóbb termelőitől szerzünk be.
Mogyorófélék
A csokoládé és a mogyorófélék klasszikus ízkombinációt alkotnak. A mogyóróféléket még a pörkölés előtt szerezzük be a világ legnagyobb tiszteletben álló termelőitől – ilyen például az olaszországi Piedmontból származó mogyoró.
Gyümölcsök
A gyümölcsök és a csokoládé párosítása egészen új ízvilágba kalauzol bennünket, és az így előállított – például pikáns naranccsal vagy zamatos málnával készült – termékek legalább annyira újítónak számítanak, mint amennyire finomak.
Fűszerek
Az ízélmény fokozása érdekében csokoládékészítő mestereink folyamatosan kísérleteznek azzal, hogy a készülő finomsághoz egy-egy csipetet hozzáadnak a legkiválóbb fűszerekből, ilyenek például a rózsabors, a chili vagy a Fleur de Sel só.
Hogyan történik a mogyorófélék pörkölése?
A Lindt & Sprüngli vállalatnál a pörkölés házon belül történik, ellentétben más csokoládémárkákkal, akik ezt a lépést külső partnerekre bízzák. Csokoládé Mestereink az évek során – kifinomult érzékeiknek és páratlan szakértelmüknek köszönhetően – ezt a folyamatot is folyamatosan finomították, így pontosan meg tudják állapítani – még mielőtt pompás csokoládéinkba zárnánk az ízt – hogy mikor tökéletes a mogyorófélék pörkölése.
Bern
Bern
Főnév: Bern a konsírozás szülőhazája, és egyben Svájc fővárosa és az UNESCO Világörökség része.
“A Fleur de Sel rendelkezik a legkiválóbb sókristályokkal és a legnemesebb ízzel, amely nagyszerűen kiemeli csokoládénk ízvilágát”