Csokoládé Mestereink folyamatosan pompás ízkombinációkkal rukkolnak elő, amelyeket az összetevők tökéletes párosítása teremt meg a csokoládék egyedülálló ízének hangsúlyozása érdekében. Minden egyes összetevőt gondosan felkutatunk és a világ legkiválóbb termelőitől szerzünk be.
Mogyorófélék
A csokoládé és a mogyorófélék klasszikus ízkombinációt alkotnak. A mogyóróféléket még a pörkölés előtt szerezzük be a világ legnagyobb tiszteletben álló termelőitől – ilyen például az olaszországi Piedmontból származó mogyoró.
Gyümölcsök
A gyümölcsök és a csokoládé párosítása egészen új ízvilágba kalauzol bennünket, és az így előállított – például pikáns naranccsal vagy zamatos málnával készült – termékek legalább annyira újítónak számítanak, mint amennyire finomak.
Fűszerek
Az ízélmény fokozása érdekében csokoládékészítő mestereink folyamatosan kísérleteznek azzal, hogy a készülő finomsághoz egy-egy csipetet hozzáadnak a legkiválóbb fűszerekből, ilyenek például a rózsabors, a chili vagy a Fleur de Sel só.


Hogyan történik a mogyorófélék pörkölése?
A Lindt & Sprüngli vállalatnál a pörkölés házon belül történik, ellentétben más csokoládémárkákkal, akik ezt a lépést külső partnerekre bízzák. Csokoládé Mestereink az évek során – kifinomult érzékeiknek és páratlan szakértelmüknek köszönhetően – ezt a folyamatot is folyamatosan finomították, így pontosan meg tudják állapítani – még mielőtt pompás csokoládéinkba zárnánk az ízt – hogy mikor tökéletes a mogyorófélék pörkölése.


Bern
Bern
Főnév:
Bern a konsírozás szülőhazája, és egyben Svájc fővárosa és az UNESCO Világörökség része.
Bern a konsírozás szülőhazája, és egyben Svájc fővárosa és az UNESCO Világörökség része.
“A Fleur de Sel rendelkezik a legkiválóbb sókristályokkal és a legnemesebb ízzel, amely nagyszerűen kiemeli csokoládénk ízvilágát”