Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

The Lindt Difference -

4. A legkiválóbb alapanyagok a kakaón túl

Vannak csokoládék, és van a Lindt csokoládé. Fedezze fel a tökéletes csokoládé titkát!A minőség a legfontosabb

A Lindt & Sprüngli vállalatnál hiszünk abban, hogy kiváló minőségű csokoládé csak kiváló minőségű alapanyagokból készülhet. Ezt a filozófiát a receptjeinkben található összes alapanyag tekintetében alkalmazzuk: a kakaóbabot kizárólag a legelismertebb kakaóbab-termelő vidékekről válogatjuk össze, és bejárjuk az egész világot azért, hogy csokoládéból készült mesterműveinkhez megtaláljuk a legkiválóbb összetevőket.

Miért? Mert a Lindt & Sprüngli számára fontos, hogy a kakaóbabtól egészen a kész csokoládéig tartó előállítási folyamat során tökéleteset alkossunk, és annak minden lépését büszkeséggel és szenvedéllyel töltsük meg.

Hazelnuts covered with melted milk chocolate

Csokoládé Mestereink folyamatosan pompás ízkombinációkkal rukkolnak elő, amelyeket az összetevők tökéletes párosítása teremt meg a csokoládék egyedülálló ízének hangsúlyozása érdekében. Minden egyes összetevőt gondosan felkutatunk és a világ legkiválóbb termelőitől szerzünk be.

Mogyorófélék

A csokoládé és a mogyorófélék klasszikus ízkombinációt alkotnak. A mogyóróféléket még a pörkölés előtt szerezzük be a világ legnagyobb tiszteletben álló termelőitől – ilyen például az olaszországi Piedmontból származó mogyoró.

Gyümölcsök

A gyümölcsök és a csokoládé párosítása egészen új ízvilágba kalauzol bennünket, és az így előállított – például pikáns naranccsal vagy zamatos málnával készült – termékek legalább annyira újítónak számítanak, mint amennyire finomak.

Fűszerek

Az ízélmény fokozása érdekében csokoládékészítő mestereink folyamatosan kísérleteznek azzal, hogy a készülő finomsághoz egy-egy csipetet hozzáadnak a legkiválóbb fűszerekből, ilyenek például a rózsabors, a chili vagy a Fleur de Sel só.

 


Map of where Lindt's ingredients come from.Map of where Lindt's ingredients come from.

Hogyan történik a mogyorófélék pörkölése?

A Lindt & Sprüngli vállalatnál a pörkölés házon belül történik, ellentétben más csokoládémárkákkal, akik ezt a lépést külső partnerekre bízzák. Csokoládé Mestereink az évek során – kifinomult érzékeiknek és páratlan szakértelmüknek köszönhetően – ezt a folyamatot is folyamatosan finomították, így pontosan meg tudják állapítani – még mielőtt pompás csokoládéinkba zárnánk az ízt – hogy mikor tökéletes a mogyorófélék pörkölése.
 
Diagram of the roasting process.Diagram of the roasting process.

Bern

Bern
Főnév:
Bern a konsírozás szülőhazája, és egyben Svájc fővárosa és az UNESCO Világörökség része.

“A Fleur de Sel rendelkezik a legkiválóbb sókristályokkal és a legnemesebb ízzel, amely nagyszerűen kiemeli csokoládénk ízvilágát”

 

 
– LindtCsokoládé Mester
 

A Lindt találmány

Tökéletes befejezés

TUDJON MEG TÖBBET AZ UTOLSÓ SIMÍTÁSOKRÓL