Ahhoz, hogy kihasználhassa a "+1 termék ajándék" típusú (2+1, 3+1) ajánlataink előnyeit, a kosarába az ÖSSZES terméket (a +1 ajándék terméket is) a kosarába kell helyeznie. A legolcsóbb termékre vonatkozó kedvezmény automatikusan kiszámításra kerül a kosár összesítésében.
A nyári hónapokban június 1-től pénteki napokon nem adunk fel csomagokat. A pénteki megrendeléseket az azt követő kedden szállítjuk ki.
Csokoládé Mestereink egy pici Lindt-varázslattal is megfűszerezték ezt a klasszikus angol desszertet. Tálalja melegen egy gombóc vanília fagylalttal, és az intenzíven kakaós, 70%-os Lindt EXCELLENCE étcsokoládéval!
Csokoládé Mesterünk tippje:
Ha egy kis ropogós textúrára vágyik, helyettesítse a zabpehely egy részét durvára vágott mandulával, ha pedig a fahéj helyett gyömbérrel fűszerezzük az almás tölteléket, egy kis pikáns ízt is adhatunk ennek a nagyszerű édességnek.
A kedvezményt megelőző legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 979 Ft
Elkészítése
1. lépés
Melegítse elő a sütőt 180 fokra (hőlégkeverés 160 fok, gáz 4-es fokozat) és vajazzon ki egy 24 cm átmérőjű, hőálló piteformát!
2. lépés
A morzsához egy nagy keverőtálban morzsolja el a vajat a liszttel addig, amíg vizes homokra emlékeztető állagot kap! Adja hozzá a zabpelyhet, a sót és a barna cukrot, keverje el alaposan, majd tegye félre!
3. lépés
Az almás réteghez keverje el egyenletesen a felkockázott almát a cukorral, liszttel és a fahájjal, majd ezt a keveréket egyenletes rétegben terítse szét a kivajazott sütőforma alján! Ez után szórja az elkészített morzsát a gyümölcs tetejére, ügyelve, hogy mindenhol egyenletesen fedje az almát!
4. lépés
Süsse addig, amíg az alma megpuhul és a morzsa aranybarna és ropogós nem lesz (kb. 35-40 perc)! Ha elkészült, vegye ki a sütőből, majd ossza a morzsasütit hat adagra! Mindegyik adagot tálalja egy-egy gombóc vanília fagylalttal, és egy-egy kocka 70%-os Lindt EXCELLENCE csokoládéval!