Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Csokoládés-kókuszos energiagolyók

Ezeket az egyszerű, gyors, sütés nélkül elkészíthető energiagolyókat bárhová magával viheti, ráadásul nem csak finomak, de az értékes zsíroknak, fehérjéknek és rostoknak köszönhetően egészségesek is!

 


Csokoládé Mesterünk tippje:

Hagyja szárnyalni kreativitását, és készítse el a receptet a pörkölt mogyorós Lindt EXCELLENCE étcsokoládéval, majd forgassa az elkészült golyókat aprított mogyoróba!

Könnyű
12 személyre

Elkészítése

1. lépés

Tegye a mandulát egy késes betétű aprítógépbe, és őrölje finomra! Adja hozzá a csokoládét és a zabpelyhet, majd folytassa az őrlést addig, amíg morzsás állagot nem kap!

2. lépés

Adja a keverékhez a datolyát, a juharszirupot és a mandulavajat! Egyneműsítse a hozzávalókat a robotgép segítségével, és ellenőrizze a massza édességét, amelyet további juharszirup hozzáadásával korrigálhat.

3. lépés

Terítsen sütőppapírt egy sütőtepsibe, és szórjon rá kókuszreszeléket egyenletes rétegben!

4. lépés

Formázzon a masszából 12 golyót, majd forgassa őket a kókuszreszelékbe! Fogyasztás előtt helyezze az energiagolyókat a hűtőbe körülbelül húsz percre, hogy megszilárdulhassanak!

Vélemények

Write Your Own Review
You're reviewing: Csokoládés-kókuszos energiagolyók