Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Adja át magát az örömteli pillanatoknak!

A LINDOR az igazán pihentető pillanatokra készült. Amikor belekóstol a LINDOR pralinéba, egy olyan világba lép be, amely csak az Öné.

Dőljön hátra, lazítson, hagyja, hogy megálljon az idő, és élvezze a semmittevést!

Amikor felroppantja a LINDOR csokoládéburkát, a lágy csokoládétöltelék – csak úgy mint Ön – lassan elkezd olvadni. Az érzékeit átöleli a lágy, olvadós textúra és a Lindt Csokoládé Mesterei által gondosan megalkotott, fantasztikus LINDOR íz.

Engedje meg, hogy adjunk néhány tippet ahhoz, hogy miként hozhatja ki a legtöbbet az örömteli LINDOR pillanatokból:

Bowl of Lindor with a book.

Helyezze magát kényelembe egy jó könyv társaságában!

Bújjon bele a legkényelmesebb otthoni ruhájába és helyezkedjen el kényelmesen a kanapén! Vegyen elő egy letehetetlen könyvet és egy marék LINDOR golyót, és merüljön el az irodalmi élmények és a bársonyos csokoládé kényeztető világában! Kristálytiszta örömben lesz része.

Nézze meg a kedvenc filmjét!

Mihez lenne kedve? Egy filmhez a 80-as évekből? Egy csöpögős romantikus vígjátékhoz? Vagy talán egy hátborzongató horrorhoz? Teremtse meg a megfelelő hangulatot: kapcsolja le a lámpát és az extra kényelem érdekében vegyen magához egy jó nagy adag LINDOR csokoládét! Jobb, mint bármilyen mozis nasi!

Bowl of Lindor with cheese and wine.
Bowl of Lindor with at-home spa treatments.

Kényeztesse magát egy otthoni spa élménnyel!

Amire szüksége lesz: arcmaszk, biztos kezek a körömfestéshez és egy doboz fantasztikus LINDOR praliné. Míg fent van a saját készítésű arcpakolás és készül a manikűr, kényeztesse magát néhány pazar, lágyan olvadó, kényeztető LINDOR csokoládéval!

Alakítson ki egy nyugtató rituálét!

Hosszú volt a nap? Sok volt a munka? Éppen most sikerült ágyba tennie a gyerekeket? Számos oka lehet annak, hogy szüksége van egy nyugodt pillanatra, amikor csak önmagára figyel, hogy ezáltal feltöltődjön és újra koncentrálni tudjon. Alakítson ki egy rituálét ilyen nyugodt pillanatokból a LINDOR golyókkal! Élvezze az örömteli pillanatot úgy, hogy közben csak önmagára figyel! Emeljük poharunkat a remekül elvégzett munkára!

Calming cup of tea with Lindor.
Row of Lindor on a dinner party napkin and plate.

Ünnepeljen stílusosan!

Adja meg a módját a különleges alkalmak megünneplésének azzal, hogy az ünnepi vacsorát vagy összejövetelt feldobja egy kis LINDOR csillogással. Szórjon szét LINDOR pralinékat az asztalon, tűzzön egy golyót minden ültetőkártyára, vagy építsen belőlük egy impozáns asztaldíszt! Biztos lehet benne, hogy a vendégek imádni fogják!

Create a calming ritual

A színtiszta élvezet titka

Finom és kemény külső burok. Krémes, lágy töltelék. Nem nehéz rájönni, hogy miért a LINDOR az egyik legkedveltebb termékünk az egész világon. Csokoládé Mestereink elárulják, hogy mitől is lesz olyan finoman lágy a LINDOR.

Ajándékozzon édességet!

Adjon tiszta örömöt ajándékba, lepje meg szeretteit Lindt csokoládéval! „Köszönöm!”, „Sajnálom!”, „Szeretlek!” – mondja el egy olyan tökéletes, ellenállhatatlanul lágy csokoládéval, amelyet mindenki nagyra becsül és szeret. Nem csak csokoládét ad ajándékba, hanem egy ízélményekben gazdag pillanatot is.

Hogyan született a LINDOR?

Tudta, hogy a LINDOR kezdetben egy krémes és lágy táblás csokoládé volt, amelyet először 1949-ben készítettek el? Az ikonikus praliné forma, amellyel a LINDOR mára elválaszthatatlanul összekapcsolódott, csak 20 évvel később jelent meg a boltok polcain, és azonnal el is fogyott. Kíváncsi a teljes történetre?

Follow @LindtUK on instagram #lindtlove

A box of classic red Lindor milk chocolate.
A warm of tea with Lindor and steam.
Three girls celebrating Galentines Day with Lindor chocolate and wine.
A large cup filled with red Lindor truffles in hand.
Indulging in a moment of bliss at home with Lindor.
A woman holding out a heart-shaped box of Lindor chocolate truffles.