Vásárlás nagy mennyiségben

Ön vállalati ügyfél, és nagyobb mennyiségű termékünkre van szüksége? Nem probléma, ügyfélszolgálatunk szívesen segít Önnek személyesen.

Vállalati ügyfélszolgálatunk nagyobb mennyiségek rendelése, személyes tanácsadás és személyre szabott ajánlatok esetén áll az Ön rendelkezésére. Kapcsolatba léphet velünk a 06302739477 -es telefonszámon, vagy a dtetljak@lindt.com e-mail címen.

Lindt GOLDSTÜCKE pralinéválogatás, 180g

4 499 Ft

Pillanatnyilag nincs készleten

Amint a termék ismét készleten lesz, értesítjük!

Nagy mennyiségben vásárol? Kattintson ide további információért
Válassza a tökéletes ajándékot szerettei számára! Az intenzíven kakaós táblás csokoládéinkkal, az ellenállhatalanul lágyan olvadó pralinéinkkal és a legkiválóbb Lindt csokoládéból készült karácsonyi figuráinkkal garantált lesz a siker! A Lindt Csokoládé Mesterek szenvedéllyel és elhivatottsággal készítik a tökéletes csokoládékat már 1845 óta.

Tápanyagtáblázat:

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energy (kJ) 2236
Energy (Kcal) 536
Fat(g) 32
-amelyből telített zsírsavak (g) 16
Szénhidrát (g) 53
- amelyből cukrok (g) 50
Fehérje (g) 7.3
Só (g) 0.16

Hozzávalók:

Összetevők:

cukor, kakaóvaj, kakaómassza, teljes tejpor, mogyoró, mandula, sovány tejpor, glükózszirup, vízmentes tejzsír, laktóz, invertcukor-szirup, Marc de Champagne törkölypárlat, növényi zsírok (pálma, pálmamag, kókusz), szőlőcukor, emulgeálószer (szója- és napraforgó-lecitin), kókuszreszelék, teljes tej, kókusztejpor, alkohol, narancshéj, citromhéj, glükóz-fruktózszirup, búzaliszt, természetes aromák, tojásfehérje, aromák, sárgabarack-magbél, kakaóbab, nedvesítőszer (invertáz), étkezési só, citromlé-koncentrátum, természetes vaníliaaroma, búzamaláta, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), térfogatnövelő szer (nátrium-karbonát), fahéjkivonat, sűrítőanyag (gumiarábikum), búzakeményítő, vaníliakivonat, korianderkivonat, módosított keményítő. A tejcsokoládéban a kakaó-szárazanyag legalább 30%, a tejszárazanyag legalább 18%. Az étcsokoládéban a kakaó-szárazanyag legalább 41%. A fehér csokoládéban a kakaó-szárazanyag legalább 20%, a tejszárazanyag legalább 14%.

Allergének:

Egyéb dióféléket tartalmazhat.