Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Mitől olyan különleges a Lindt?

Eltűnödött Ön már azon, hogy egyes csokoládék miért ízlenek jobban? Fedezze fel Csokoládé Mestereink 5 praktikáját, melyet a legkíválóbb csokoládék megalkotásáért alkalmaznak. 
Master Chocolatier indulging in the aroma of high quality cocoa beans.

A legfinomabb kakaó

A Lindt csokoládék összehasonlíthatatlan ízvilága a világhírű termőhelyekről származó, kiváló minőségű kakaóbabok gondos válogatásának és házasításának köszönhető. Azonban nem csupán a kiemelkedő minőség játszik kiemelt szerepet, hiszen a fenntartható ellátási lánc legalább olyan fontos. 

BŐVEBBEN

Egyedülálló pörkölés és őrlés

Egyedülálló eljárásunkat hosszú évtizedek alatt tökéletesítettük: a Lindt Csokoládé Mesterek addig pörkölik a kakaóbabokat, amíg azok el nem érik az optimális ízt, ezt követően nagyon finommá őrlik azokat – ez elengedhetetlen a Lindt csokoládék felejthetetlenül lágyan olvadó ízélményének eléréséhez.

BŐVEBBEN
Master Chocolatier roasting cocoa beans for the perfect aroma.

A Lindt találmány

1879-ben Rodolphe Lindt forradalmasította a csokoládékészítést azzal, hogy feltalálta a „konsírozás” technikáját: a csokoládémassza hevítésével és erőteljes keverésével sikerült előállítania a Lindt csokoládé krémes, bársonyos textúráját.

Close up of freshly roasted hazelnuts and warm, melted chocolate.

A legkiválóbb alapanyagok a kakaón túl

A Lindt Csokoládé Mesterei csak a világ legjobb termőterületeiről származó, legkiválóbb alapanyagokkal dolgoznak.

Ez nem csak a fő alapanyagra, a kakaóbabra vonatkozik, hanem minden más összetevőre is, például a mogyoróra, mandulára vagy a vaníliára. 

BŐVEBBEN

Tökéletes befejezés

A Lindt Csokoládé Mesterei 1845 óta szenvedélyes elkötelezettséggel dolgoznak a csokoládé művészetének tökéletesítésén, nagy hangsúlyt fektetve arra, hogy minden egyes csokoládéból készült remekműnél tökéletes harmóniát teremtsenek az íz és a textúra között.  A titok a részletekben rejlik.

BŐVEBBEN
Lindt Master Chocolatier adding the final touches to an almond praline chocolate.

FENNTARTHATÓSÁG

Saját fenntartható beszerzési modellünk lehetővé teszi számunkra, hogy a kakaóbabok által megtett utat egészen a termesztésig visszamenőleg nyomon kövessük, és saját igényeikre szabva, a lakóhelyükön nyújtsunk támogatást a gazdák és közösségeik részére.

Lessen be a konyhánkba!

Ismerje meg a Csokoládé Mestereket a szakértelem mögött! Megismerheti a csokoládé- és süteménykészítés fortélyait, és betekintést nyerhet a legkiválóbb termékeink – például a LINDOR golyók és jellegzetes pralinéink – mögött rejlő titkokba.