Mennyei párosítás

Vannak csokoládékedvelők és vannak valódi ínyencek. Azok számára, akik kifinomult ízlelőbimbókkal vannak megáldva, és gazdagabb ízélményre vágynak, bemutatjuk, hogy mivel párosíthatók a legjobban a csokoládéink.

Legyen szó akár egy intenzív aromájú kávéról, nyugtató teáról vagy testes vörösborról, kifejlesztettünk néhány olyan párosítást, amelyek célja, hogy a legjobb ízélményt hozzák ki ikonikus táblás csokoládéinkból.

Lindt Excellence Chili with a cup of coffee.

Kávé és csokoládé 

A természet két nagy serkentő hatású kincsének, a kávénak és a csokoládénak az ötvözésével páratlan ízvilág jöhet létre, amely biztosan felébreszti az érzékeit. Nekünk pedig van egy olyan csokoládénk, amely az intenzív presszókávétól kezdve a tejeskávén keresztül, minden kávéfajtával remek párost alkot.

Fedezze fel!

Bor és csokoládé

Mivel lehetne jobban feldobni a borozást, mint egy kocka csokoládéval, amely tökéletes párost alkot a kedvenc vörös vagy fehér borával? Csokoládéink tökéletes harmóniát alkotnak a csersavakban gazdag borokkal, egészen új, soha nem tapasztalt ízvilágot feltárva Ön előtt.

Fedezze fel!
Lindt Excellence with a glass of wine.

Tea és csokoládé

Kevés olyan élvezet van az életben, ami ahhoz fogható, mint amikor egy csésze teát egy kocka csokoládé társaságában fogyasztunk el. Legközelebb, amikor elkészíti a kedvenc teáját, válasszon hozzá egy csokoládét, és tegye még édesebbé az édes semmittevést!

Sör és csokoládé

Van bármi a világon, ami üdítőbb lenne, mint egy jéghideg sör? Mi lenne, ha a kakaó gazdagsága keresztülérződne a sör keserű ízén, ezzel egy még teljesebb ízérzetet biztosítva? Maga a tökély. Cikkünkből megtudhatja, hogy mely csokoládékat érdemes párosítani a különféle sörtípusokkal.

Whisky és csokoládé

Egy pohár érett whisky felmelegít fűszeres ízével, és van abban valami egyedülállóan megnyugtató, amikor mindezt a zord télben a pattogó tűz mellett fogyasztjuk. Ezt a kis élvezetet pedig még különlegesebbé varázsolhatjuk, ha a csokoládé édes ízét társítjuk mellé.