Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Mennyei párosítás

Vannak csokoládékedvelők és vannak valódi ínyencek. Azok számára, akik kifinomult ízlelőbimbókkal vannak megáldva, és gazdagabb ízélményre vágynak, bemutatjuk, hogy mivel párosíthatók a legjobban a csokoládéink.

Legyen szó akár egy intenzív aromájú kávéról, nyugtató teáról vagy testes vörösborról, kifejlesztettünk néhány olyan párosítást, amelyek célja, hogy a legjobb ízélményt hozzák ki ikonikus táblás csokoládéinkból.

Lindt Excellence Chili with a cup of coffee.

Kávé és csokoládé 

A természet két nagy serkentő hatású kincsének, a kávénak és a csokoládénak az ötvözésével páratlan ízvilág jöhet létre, amely biztosan felébreszti az érzékeit. Nekünk pedig van egy olyan csokoládénk, amely az intenzív presszókávétól kezdve a tejeskávén keresztül, minden kávéfajtával remek párost alkot.

Fedezze fel!

Bor és csokoládé

Mivel lehetne jobban feldobni a borozást, mint egy kocka csokoládéval, amely tökéletes párost alkot a kedvenc vörös vagy fehér borával? Csokoládéink tökéletes harmóniát alkotnak a csersavakban gazdag borokkal, egészen új, soha nem tapasztalt ízvilágot feltárva Ön előtt.

Fedezze fel!
Lindt Excellence with a glass of wine.

Tea és csokoládé

Kevés olyan élvezet van az életben, ami ahhoz fogható, mint amikor egy csésze teát egy kocka csokoládé társaságában fogyasztunk el. Legközelebb, amikor elkészíti a kedvenc teáját, válasszon hozzá egy csokoládét, és tegye még édesebbé az édes semmittevést!

Sör és csokoládé

Van bármi a világon, ami üdítőbb lenne, mint egy jéghideg sör? Mi lenne, ha a kakaó gazdagsága keresztülérződne a sör keserű ízén, ezzel egy még teljesebb ízérzetet biztosítva? Maga a tökély. Cikkünkből megtudhatja, hogy mely csokoládékat érdemes párosítani a különféle sörtípusokkal.

Whisky és csokoládé

Egy pohár érett whisky felmelegít fűszeres ízével, és van abban valami egyedülállóan megnyugtató, amikor mindezt a zord télben a pattogó tűz mellett fogyasztjuk. Ezt a kis élvezetet pedig még különlegesebbé varázsolhatjuk, ha a csokoládé édes ízét társítjuk mellé.