Mennyei párosítás
Vannak csokoládékedvelők és vannak valódi ínyencek. Azok számára, akik kifinomult ízlelőbimbókkal vannak megáldva, és gazdagabb ízélményre vágynak, bemutatjuk, hogy mivel párosíthatók a legjobban a csokoládéink.
Legyen szó akár egy intenzív aromájú kávéról, nyugtató teáról vagy testes vörösborról, kifejlesztettünk néhány olyan párosítást, amelyek célja, hogy a legjobb ízélményt hozzák ki ikonikus táblás csokoládéinkból.

Kávé és csokoládé
A természet két nagy serkentő hatású kincsének, a kávénak és a csokoládénak az ötvözésével páratlan ízvilág jöhet létre, amely biztosan felébreszti az érzékeit. Nekünk pedig van egy olyan csokoládénk, amely az intenzív presszókávétól kezdve a tejeskávén keresztül, minden kávéfajtával remek párost alkot.
Bor és csokoládé
Mivel lehetne jobban feldobni a borozást, mint egy kocka csokoládéval, amely tökéletes párost alkot a kedvenc vörös vagy fehér borával? Csokoládéink tökéletes harmóniát alkotnak a csersavakban gazdag borokkal, egészen új, soha nem tapasztalt ízvilágot feltárva Ön előtt.

Sör és csokoládé
Van bármi a világon, ami üdítőbb lenne, mint egy jéghideg sör? Mi lenne, ha a kakaó gazdagsága keresztülérződne a sör keserű ízén, ezzel egy még teljesebb ízérzetet biztosítva? Maga a tökély. Cikkünkből megtudhatja, hogy mely csokoládékat érdemes párosítani a különféle sörtípusokkal.