Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Csokoládé Mesterek a szakértelem mögött

Minden egyes Lindt csokoládékreáció mögött áll egy szenvedélyes és szakavatott Csokoládé Mester. A Lindt Csokoládé Mesterei a világ minden táján különféle háttérrel, eltérő ízlésvilággal és egyedi ötletekkel érkeznek hozzánk. Annyi azonban közös bennük, hogy mindannyian igen nagy odaadással végzik munkájukat a Lindt Csokoládé Mesteriként, és szorosan kötődnek a Lindt csokoládé hazájához. Ez az elkötelezettség, egyedülálló szenvedély és szakértelem az, amelynek köszönhetően termékeink mindig frissek és izgalmasak.

Csokoládé Mestereink valódi emberek és hagyományos képzésben részesült csokoládékészítők.

 Kísérleteznek, tesztelik az ízeket, valamint páratlan szakértelemmel és a csokoládé iránti valódi szenvedéllyel terveznek és alkotnak meg minden egyes terméket. Ismerjen meg minket!

Master Chocolatier and Senior Product Developer outside Lindt.
USA

Ann Czaja 

Ann, aki Csokoládé Mester és termékfejlesztő főmunkatárs, orvostudományi kutatási területen folytatott tevékenységét hagyta maga mögött, hogy Svájcban cukrászatot tanuljon, és ezután már soha nem nézett vissza. Ma az Egyesült Államokban végzi a munkáját és mindig előáll valamilyen új recepttel. Rendszeresen beszél a nyilvánosság előtt a Lindt iránti szeretetéről, még olyan munkával kapcsolatos rendezvényeken is, mint az Emmy és a Golden Globe díjátadó. Úgy tűnik, hogy a hírességek is előszeretettel imádják a Lindt-et.

USA

Arnaud Ragot

Arnaud Csokoládé Mesterünk már tizenéves kora óta cukrászipari területen végzi tanulmányait és munkáját. Az éveken át tartó képzés szakavatott csokoládékészítőt faragott belőle, aki izgalmas ízkombinációk megalkotásáról vált ismertté. A legbüszkébb pillanat az volt számára, amikor megpillantotta a boltok polcain az általa összeállított első pralinéválogatást.

Arnaud - one of our Master Chocolatiers.
Thomas - one of our chocolatiers and a brand ambassador.
Ausztrália

Thomas Schnetzler

Thomas Schnetzler Svájcban született és nevelkedett, és már kisgyermek kora óta szenvedélyesen rajongott a csokoládéért. Iskolai tanulmányai elvégzését követően Ausztráliába költözött, hogy a Lindt Csokoládé Mestere legyen. Szenvedélyét a márka nagyköveteként is megosztja a világgal, hiszen a Lindt valóban egy nagy globális család.

Svájc

Urs Liechti

Mielőtt belépett a Lindt-hez, Urs Liechti saját cukrászdáját vezette tíz éven keresztül. Jelenleg ő irányítja a termékmenedzsmentet a Lindt vállalatközpontjában. Urs még ilyen sok idő elteltével sem unja meg a csokoládét. Egyes napokon 100–150 gramm mennyiséget kóstol meg termékeinkből.

Lindt head of product management with a bowl of chocolate.
Francesca Barbieri

Francesca Barbieri

Francesca Barbieri Varese szívében született. Az olasz gyárból származó finom csokoládé illat lengte be szeretett városát, ezért döntött úgy, hogy a Lindt & Sprünglinél vállal munkát. Az új csokoládék megalkotása mellett Francesca szeret kapcsolatot teremteni a fogyasztókkal és megosztani tudását minden csokoládéimádóval.

Svájc

Stefan Bruderer

Stefan Bruderer szerint az új ízek iránti folyamatos vágy az, ami sikeressé teszi a Csokoládé Mestereket. Nem meglepő tehát, hogy Csokoládé Mesterünk nem csak élelmiszertechnológiából diplomázott, hanem művészetből és formatervezésből is. A képzés során elsajátított szaktudása ma már elengedhetetlen csokoládéból készült kreációinak megalkotásához.

Stefan - our master chocolatier with a degree in food technology.

A történetünk

Történetünk 1845-ben indult egy aprócska zürichi cukrászdából, ahol David Sprüngli-Schwarz és fia, Rudolf Sprüngli-Ammann előállította az első szilárd csokoládét. Mindezek után, csokoládéinkat folyamatosan tökéletesítve sikerült elérnünk a jelenlegi édes, krémes és gazdag textúrát. Páratlan ízélmény.

Hogyan lesz a kakaóbabból csokoládétábla, és mindez hogyan jut el Önhöz?

Minden, amit csinálunk büszkeséggel tölt el minket. Ez azt jelenti, hogy egy vagyunk azon kevés nagy gyártók közül, akik egészen a kakaóbabnál kezdik a csokoládé előállítását. Ez lehetőséget ad számunkra arra, hogy a folyamat minden lépését felügyeljük, így garantálhatjuk, hogy Önhöz a legkiválóbb minőségű csokoládé jut el. Minden alkalommal.