Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lépjen be világunkba

Fedezze fel egyediségünket, mely tökéletes elegye a szenvedélynek, művészetnek és szakértelemnek és mely megkülönbözteti a Lindt csokoládékat a többitől.

Lindt Master Chocolatier smoothing out chocolate in a mould.

A Lindt története

Utazzon vissza az időben és fedezze a Lindt csokoládé gazdag múltját! Kezdve forradalmi újításainktól egészen a jelenig, melyben a Lindt továbbra is prémium csokoládéit készíti. 

BŐVEBBEN

Hogyan lesz a kakaóbabból csokoládétábla, és mindez hogyan jut el Önhöz?

A Lindt-nél büszkék vagyunk csokoládéinkra, amelyeket már 1845 óta oly nagy szenvedéllyel készítünk. Egy vagyunk azon kevés nagy gyártók közül, akik egészen a kakaóbabnál kezdik a csokoládé előállítását. Ez lehetőséget ad számunkra arra, hogy a csokoládékészítés folyamatának minden lépését és részletét felügyeljük, így garantálhatjuk, hogy Önhöz a legkiválóbb minőségű csokoládé jut el. Minden alkalommal.

Bővebben
Cocoa farmers holding a basket of cocoa pods over their heads.

Ismerje meg a Lindt Csokoládé Mestereit!

A Lindt család a világ minden táján képviselteti magát: globális közösség, amelyet a csokoládé iránt szenvedély tart össze. Minden egyes Csokoládé Mester a saját, egyedi szemléletmódjával, ízlésével és kulináris hátterével érkezik a konyhánkba, és éppen ezek inspirálják a váratlan alkotásokat és izgalmas együttműködéseket.

Woman enjoying a moment of bliss with Lindor.

ÖRÖMTELI PILLANAT

Még az ünnepek között is ellophat egy pillanatig boldogságot magának bármikor, amikor csak akar. Hadd inspirálja pillanatait néhány tipp és ötlet segítségével.

BŐVEBBEN

Tökéletes párosítás

Kedvenc csokoládéinak párosítása bizonyos ízprofilokkal egy teljesen új élményt teremthet. Páros eseményt rendez, vagy csak élvezi a hangulatos éjszakát? Merítsen ihletet a csokoládé szakértők párosítási javaslataival.

BŐVEBBEN
A stack of Lindt Chocolate paired with a bottle of red wine.

Süssük ki Lindt

Bízzon a csokoládészakértőkben a finom receptekért. Tökéletes kényeztetéssel szolgálunk minden alkalomra, és számos receptet kínálunk minden kulináris képességhez. Tanuljon csokoládémestereinktől, és fedezze fel Lindt saját ízlését tippekkel, trükkökkel és csemegékkel.

Találkozz Rogerrel

Rogert világszerte nagyon csodálják; nemcsak rendkívüli sporteseményeiért, hanem földhözragadt személyiségéért is, amely hűséges rajongók légióit nyerte el.