Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Kézbesítési információ

Információ:

A következő Általános Szerződési Feltételek a Lindt & Sprüngli (CEE) s.r.o. Magyarországi Fióktelepe valamennyi árucikkére érvényesek. A Honlap használatához szükséges azon technikai tájékoztatást, melyet ezen Általános Szerződési Feltételek nem tartalmaz, a Honlapon elérhető tájékoztatások nyújtják.

 

A szerződés létrejötte

Szerződést a webáruházban kizárólag magyar nyelven lehet kötni. A megrendelni kívánt termék vagy szolgáltatás részletes jellemzőiről, áráról, valamint a szállítás díjáról, időtartamáról és feltételeiről a termék nevére vagy a terméket ábrázoló képre történő kattintást követően tájékozódhat. A „Rendelés” gombra kattintva kiválaszthatja a megrendelni kívánt terméket, majd a termékek kiválasztását követően véglegesítheti megrendelését. Amennyiben Ön az online megrendelési folyamatot az ott kért adatok megadásával véglegesítette és a "Rendelés elküldése" gombra rákattintott, akkor Ön megrendelést ad le, mely ajánlatnak minősül. Miután elküldte megrendelését, az ajánlat megérkezését legkésőbb 1 órán belül automatikus emailt küldünk Önnek, mely megerősíti, hogy megkaptuk megrendelését, ez annak részleteit is tartalmazza (tértivevény). Ez a tértivevény nem jelenti megrendelésének elfogadását, hanem csupán arról tájékoztatja Önt, hogy megrendelése beérkezett hozzánk. A Honlapon keresztül kötött szerződés nem minősül írásbelinek, azt nem iktatjuk.

 

A szerződő partner: a szerződés a Lindt & Sprüngli (CEE) s.r.o. Magyarországi Fióktelepével jön létre.

Név: Lindt & Sprüngli (CEE) s.r.o. Magyarországi Fióktelepe

Székhely: 1139 Budapest, Váci út 99-105.

Cégjegyzékszám: 01-17-001148

Adószám: 26265113-2-41

Ügyvezető igazgató: Balogh Máté és Marko Gasser

Telefonszám: 06-1-249-4934

Email: onlineshop-hu@lindt.com

 

A szerződés szövegének tárolása

A megrendelés adatait cégünk tárolja. Ha nyomtatott formában is szeretné megkapni, akkor kinyomtathatja a az Ön részére emailben elküldött "Megrendelés visszaigazolása"-t. 

 

Elállási jog

Az alábbiak kizárólag a gazdasági vagy szakmai tevékenység körén kívül eső célból szerződést kötő felhasználóink (végfelhasználók, fogyasztók) tekintetében érvényesülnek. Tekintettel arra, hogy a Lindt termékek

  1. Természetüknél fogva érzékenyek a tárolási körülményekre, gyorsan olvadhatnak, ennélfogva nem visszaszolgáltathatók – gyorsan romlandók
  2. Ajándékcsomagjaink értékesítése esetében, amelyek -  bár standard kínálatból kerülhetnek kiválasztásra - egyedileg kerülnek elkészítésre, tehát az Ön személyéhez kötött, illetve amelyet az Ön utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő.

Fentiekre tekintettel elállási jog nem érvényesíthető a termékeink esetében.


Árak és áruátvétel, szállítás

Valamennyi ár magyar forintban értendő és tartalmazzák a törvényben rögzített ÁFA-t, ehhez számítandó még a szállítási költség, melyet a termék ára nem tartalmaz, azaz e költség a termék árán felül felmerülő költség (kivétel, amennyiben a Lindt által meghirdetett promóció keretében a termék kiszállítása ingyenesen, a Lindt költségviselése mellett történik). Az ár a megrendelés időpontjában feltüntetett ár. A 2. pontban („Szerződés létrejötte”) meghatározott, a Webáruházban meghatározott termék ár, mint kizárólagosan alkalmazandó vételár szabálya megfelelően irányadó és alkalmazandó.

A kiszállítás kizárólag Magyarország területén történhet. A szállítási határidőkről a mindenkori megrendelési folyamat során a Lindt (illetve logisztikai partnere a GLS Logisztikai Kft.) e-mailben tájékoztatja a Vásárlót. Amennyiben az ott megadott szállítási idő nem tartható be, e-mailben fogja a Lindt (illetve logisztikai partnere, a GLS Logisztikai Kft.) Önt erről tájékoztatni.

A Lindtnél - a megrendelés összegétől függetlenül – némely esettől eltekintve, általában – bruttó 1.250,- Ft csomagküldési átalánydíjat kell fizetnie a Vásárlónak. Ez az összeg csak részben fedezi a bérmentesítési/szállítási és a csomagolási tényleges díjat, a fennmaradó részt azonban a Lindt átvállalja a Vásárlóktól.

Amennyiben a megrendelést követően technikai vagy logisztikai okokból több lépésben kell a megrendelést a Lindt-nek kiszállítania, a szállítási költségeket természetesen csak egyszer (egy szállítás után) számítja fel a Lindt.

A termék Vásárló, vagy általa megbízott harmadik személy által a futártól való átvételével, illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék átvétele a Vásárló részéről megtörténik.

Ha a Vásárló sérülést tapasztal a terméken vagy a csomagoláson, az átvétel során, a sérülésekről a futártól kérnie kell jegyzőkönyv felvételét. Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét a Lindt díjmentesen biztosítja.

 

Szavatosság

Ha az átvett áru láthatóan anyag- vagy gyártási hibás, ide tartoznak az áru összekészítésekor, szállításkor keletkezett sérülések is, akkor kérjük, hogy az ilyen jellegű hibákat jelentse azonnal. Ha nem él a reklamáció lehetőségével, az nem jár törvényes jogaira nézve következményekkel. Valamennyi, a megvásárolt áru törvényes szavatossági ideje alatt fellépő meghibásodására az Önnek járó törvényes jogok fennállnak.

 

Tulajdonjog fenntartása

A teljes kifizetésig az áru a Lindt & Sprüngli (CEE) s.r.o. Magyarországi Fióktelepe tulajdonában marad.

 

Fizetés, esedékesség, késedelmes fizetés

Az áru kifizetése internetes partnerünk felületén (SimplePay) bankkártyával történhet (online fizetés). A Lindt & Sprüngli (CEE) s.r.o. Magyarországi Fióktelepe fenntartja magának a jogot, hogy egyes esetekben bizonyos fizetési módokat kizárjon.

A Lindt a vásárláskor minden esetben számlát, illetve számlával egy tekintet alá eső okiratot állít ki, amelyről szóló adatot a mindenkor hatályos általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. tv.-ben foglaltakkal összhangban szolgáltatja az adó- és vámhatóság felé. A Vásárló által a vásárlás során történt bármely valótlan adatszolgáltatásból eredő jogkövetkezményekért a Lindt a felelősségét kizárja.Kapcsolatfelvétel

Esetleges kérdéseivel vagy reklamációjával, kérjük jelentkezzen az alábbi e-mailes elérhetőségeken:

Onlineshop-hu@lindt.com

A Lindt webáruház telefonos ügyfélszolgálat elérhetőségei: 06-1-249-4934 (normál díjszabással hívható)

Ügyfélszolgálat nyitva tartás: H-V 10.00-15.00

Vagy írhat a Lindt ügyfélszolgálat címére:

Lindt Ügyfélszolgálat; 1052 Budapest, Deák Ferenc utca 23. szám, Lindt márkabolt

Postai úton történő megkeresés esetén kérjük, írja rá a borítékra: "Lindt webáruház"

 

Az Általános Szerződési Feltételek egyoldalú módosítása

A Lindt & Sprüngli (CEE) s.r.o. Magyarországi Fióktelepe jogosult jelen Általános Szerződési Feltételeket bármikor, egyoldalúan módosítani. A módosított rendelkezések a hatályba lépést követően leadott megrendelésekre alkalmazandók. A Lindt fenntartja a jogot, hogy bármikor, bármilyen változtatást, javítást hajtson végre a Webáruházon, előzetes figyelmeztetés nélkül és hogy a Webáruházat más domain név alá helyezze át.