Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

A mi konyhánkból az Önébe

Lépjen be a Csokoládé Mester konyhájába és lesse el a csokoládékészítést, valamint a sütemények és cukrászdai finomságok készítésének titkait a legjobbaktól!

Chocolatier making a bar of Excellence chocolate.

Ízleljen mind az öt érzékével!

Szeretné úgy kóstolni a csokoládét, mint a szakértők? A kiváló csokoládékat – pompás mivoltuk tökéletes felfedezése érdekében – a Csokoládé Mesterek által alkalmazott módon érdemes megízlelni, az EXCELLENCE csokoládét tehát fényes felszínétől kezdve a pattanó roppanásán keresztül a kakaóaroma megízleléséig. Mind az öt érzéket bevonva.

BŐvebben

Hogyan lesz a kakaóbabból csokoládétábla, és mindez hogyan jut el Önhöz?

A Lindt-nél büszkék vagyunk csokoládéinkra, amelyeket már 1845 óta oly nagy szenvedéllyel készítünk. Egy vagyunk azon kevés nagy gyártók közül, akik egészen a kakaóbabnál kezdik a csokoládé előállítását. Ez lehetőséget ad számunkra arra, hogy a csokoládékészítés folyamatának minden lépését és részletét felügyeljük, így garantálhatjuk, hogy Önhöz a legkiválóbb minőségű csokoládé jut el. Minden alkalommal.

BŐvebben
Cocoa farmers holding a basket of cocoa pods over their heads.

Ismerje meg a Lindt Csokoládé Mestereit!

A Lindt család a világ minden táján képviselteti magát: globális közösség, amelyet a csokoládé iránti szenvedély tart össze. Minden egyes Csokoládé Mester a saját, egyedi szemléletmódjával, ízlésével és kulináris hátterével érkezik a konyhánkba, és éppen ezek inspirálják a váratlan alkotásokat és izgalmas együttműködéseket.

Cup of Coffee with Lindt Excellence.

Tökéletes párosítások

A még mélyrehatóbb és összetettebb ízélményhez kóstolja meg étcsokoládéinkat egy-egy gondosan összeállított kávé-, tea- és borválogatással! Próbálja ki például a kedvenc Lindt EXCELLENCE Orange Intense csokoládénkat egy csésze Bolivia Copacabana macchiato kíséretében egy páratlanul gyengéd ízélményért! Fedezzen fel további ízpárosításokat a Lindttel!

Böngészés

Mi teszi a Lindt pralinékat olyan különlegessé?

Pralinéink kézzel készülnek annak érdekében, hogy az íz és a textúra harmóniáját hangsúlyozó finom és bonyolult részletek tökéletesen kidolgozhatóak legyenek. A szemet és ízlelőbimbókat gyönyörködtető pralinék egytől egyig olyan műalkotások, amelyeket igazán megéri megkóstolni.

BŐvebben
Chocolatier decorating pralines.

A színtiszta élvezet titka

Finom és kemény külső burok. Krémes, lágy töltelék. Nem nehéz rájönni, hogy miért a LINDOR az egyik legkedveltebb termékünk az egész világon. Csokoládé Mestereink elárulják, hogy mitől is lesz olyan ellenállhatatlanul lágy a LINDOR, és mi teszi azt egy valódi csokoládéikonná.

A titok a konsírozásban rejlik

A Lindt csokoládé nem véletlenül olyan lágy. Rodolphe Lindt 1879-ben találta fel a konsírozás folyamatát, amellyel forradalmasította a csokoládéipart, és amelyet a mai napig alkalmazunk. Azzal, hogy a csokoládét 72 órán keresztül folyamatosan keverte, olyan finom textúrát sikerült elérnie, amely teljesen elolvad a szájban.