Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

EXCELLENCE Passion Étcsokoládé Karamelldarabokkal És Tengeri Sóval, 100g

849 Ft Akciós ár 1 699 Ft Lista ár
A kedvezményt megelőző legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 849 Ft

EXCELLENCE Passion Étcsokoládé Karamelldarabokkal És Tengeri Sóval, 100g

EXCELLENCE Passion Étcsokoládé Karamelldarabokkal És Tengeri Sóval, 100g

1 699 Ft 849 Ft
A kedvezményt megelőző legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 849 Ft
Raktáron
Nagy mennyiségben vásárol? további információért

Ön vállalati ügyfél, és nagyobb mennyiségű termékünkre van szüksége? Nem probléma, ügyfélszolgálatunk szívesen segít Önnek személyesen.

Vállalati ügyfélszolgálatunk nagyobb mennyiségek rendelése, személyes tanácsadás és személyre szabott ajánlatok esetén áll az Ön rendelkezésére. Kapcsolatba léphet velünk a 06302739477 -es telefonszámon, vagy a dtetljak@lindt.com e-mail címen.

A Lindt Csokoládé Mesterek minden egyes Lindt EXCELLENCE csokoládét a legkiválóbb kakaóbabok és a legjobb minőségű összetevők felhasználásával alkotnak meg. A tökéletes ízharmóniájuknak, a bársonyosan lágy textúrájuknak és a selymesen csillogó felületüknek köszönhetően valódi élményt jelentenek minden érzékszerv számára: ez teszi igazán különlegessé az EXCELLENCE csokoládékat.

A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 1699 Ft

Tápanyagtáblázat:

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia (KJ) 2460
Energia (Kcal) 593
Zsír (g) 45
-amelyből telített zsírsavak (g) 27
Szénhidrát (g) 37
- amelyből cukrok (g) 33
Fehérje (g) 6.4
Só (g) 0.32

Összetétel:

Összetevők:

Kakaómassza, cukor, kakaóvaj, karamelldarabok 8% (cukor, kakaóvaj, laktóz, vízmentes tejzsír, sovány tejpor, só, aromák (vaj, karamell), emulgeálószer: repcelecitin, zsírszegény kakaópor, tengeri só (Fleur de Sel) 0,3%, természetes karamellaroma, vanília.

Allergének:

Nyomokban szójátmogyorót, mandulát és egyéb dióféléket tartalmazhat.

Kakaó-Szárazanyag %:

Az étcsokoládéban a kakaó-szárazanyag legalább 70%.