Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.


Csokis ajándékötletek, hogy még édesebb legyen az ünnep

A húsvét izgalmas időszak a csokoládé szerelmeseinek. Ilyenkor hagyományosan csokis finomságokkal lepjük meg szeretteinket, és ami az édes ajándékokat illeti, a húsvéti nyuszi sem szokott szűkmarkú lenni. Még azok is csokoládét majszolnak, akik nem ünneplik a húsvétot.

A Lindtnél az egész család rengeteg csokis ajándékötlet közül válogathat: a bársonyosan krémes, tejcsokoládés csokitojásoktól a finom csokinyuszikon át az izgalmas receptekig, amelyeket nagy móka elkészíteni, és még nagyobb öröm megenni.

Fedezze fel luxusfinomságú húsvéti ajándékcsomagjainkat, és tegye az ünnepet még különlegesebbé és finomabbá!.


A Lindt húsvéti ajándékötletei

Húsvéti finomságaink széles választékában megtalálhatja az ünnep jellegzetes motívumait, például a bárányt vagy a nyuszikat. Vajon hogyan lettek ezek a húsvét jelképei?

A legtöbb országban a húsvét, az újjászületés és a megújulás ünnepe tavaszra esik. A tavasszal születő kisbárányok és a nyíló virágok is az új élet és a természet ébredezésének jelképei.

A húsvéti nyuszinak kicsit bonyolultabb a története, de napjainkra már a tapsifüles is megszilárdította helyét a húsvét szimbólumok között. Innen már csak egy nyusziugrás a legnépszerűbb húsvéti ajándékunk...

Lindt ARANY NYUSZI

Lindt ARANY NYUSZI

A klasszikus és nagy népszerűségnek örvendő Lindt ARANY NYUSZI-kollekció a húsvéti időszak elmaradhatatlan kedvencei közé tartozik, és érdekes múltra tekinthet vissza.

A klasszikus csokoládényuszi bársonyosan finom Lindt csokoládéból készül, aranyszínű csomagolást és jellegzetes piros szalagot kapott. Tudta, hogy több ízben és méretben is kapható? Így kiválaszthatja azt, amelyik az Ön és szerettei ízlésének legjobban megfelel. Kapható étcsokoládés, fehér csokoládés és mogyorós, illetve nagyobb méretű Lindt ARANY NYUSZI is, hogy a kicsik könnyen megtalálják a húsvéti csokivadászaton, és persze ajándéknak is tökéletes.

Ha kisebb, de ugyanolyan finom csokinyuszira vágyik, válogasson a mini ARANY NYUSZI-kollekcióból. Ezekkel az édes apróságokkal gazdagíthatja a saját összeállítású, Lindt csokoládékkal teli ajándékkosárkát, vagy felhasználhatja őket a húsvéti csokivadászatra a többi klasszikus csokitojás mellett.

Csokitojások

Természetesen nincs húsvét Lindt csokitojások nélkül, amelyeket különböző méretekben kínálunk.

Felnőttek és gyerekek kedvencei az ellenállhatatlanul lágy LINDOR csokitojások. Klasszikus, bársonyosan olvadó pralinéink húsvét alkalmából csokitojás formában születnek újjá, és tejcsokoládés, étcsokoládés és karamellás változatban is elérhetők.

Lindt Eggs

Lindt Easter PICK & MIX

Húsvéti kosárkák és ajándékkosarak

Ajándékcsomagjaink ideális húsvéti ajándékok mindenkinek, aki szereti a változatosságot. Ha felnőttnek szánja, érdemes kiegészíteni egy üveg borral vagy más csokoládéhoz illő itallal is, hogy a kóstolás élménye még varázslatosabb lehessen.

A Lindt húsvéti csokoládéi gyönyörűen mutatnak a saját összeállítású ajándékkosarakban, de választhatja valamelyik kész ajándékkosarunkat is.

A díszdobozos csokoládé nagyszerű húsvéti ajándék felnőtteknek

Ki ne szeretne egy doboz csokoládét kapni ajándékba? Minden alkalomra ideális, legyen szó születésnapról, Valentin-napról, karácsonyról vagy a legcsokisabb ünnepről, a húsvétról.

Díszdobozos csokoládéink többféle csokoládét tartalmaznak, több különböző ízben, hogy mindenki megtalálja bennük a kedvencét. A prémium minőségű Lindt pralinék apró, édes műremekek, amelyekkel egy kis luxust csempészhet a húsvéti ünnepbe.

Tegye ajándékdobozát még különlegesebbé és egyedivé a húsvéti csomagolásainkkal és színes szalagjainkkal, hogy a meglepetés még nagyobb legyen, amikor a megajándékozott kicsomagolja a bársonyosan krémes, finom csokoládékat. 

Lindt Easter Gifts

RECEPTEK

Húsvéti témájú sütemények

Ha kreatívabb húsvéti ajándékban gondolkozik, készítsen húsvéti témájú süteményeket. A sütéshez felhasználhatja a maradék húsvéti csokoládét is – már ha van ilyen!

Próbálja ki az alábbi finomságokat:

Lindt csokoládés húsvéti fészek – a vidám kis fészekben remekül mutatnak a mini LINDOR tojások, a Lindt csokoládé csibék vagy az 10-50 grammos Lindt ARANY NYUSZI tejcsokoládék. Keverjen össze 2 bögrényi Lindt SWISS CLASSIC tejcsokoládét 3 bögrényi rövid sós pálcikával vagy kedvenc gabonapelyhével, majd helyezze a keveréket sütőpapírra, és formálja a masszát fészek alakúra. Miután megdermed, töltse meg húsvéti csokikkal.
LINDOR tojás nyalóka – színes, vidám húsvéti ajándék a gyermekeknek. Mindössze néhány LINDOR tejcsokoládés tojásra, Lindt SWISS CLASSIC fehér csokoládéra, nyalókanyelekre, színes cukorgömbökre és tetszés szerinti egyéb ehető dekorációra lesz szükség. Óvatosan
nyomja félig a nyalókanyelet a csokitojásba, majd mártsa olvasztott fehér csokoládéba, és díszítse tetszés szerint. Felfelé állítva helyezze befőttesüvegbe, amíg a dekoráció megdermed.

Lindt ARANY NYUSZI tortadísz – ha húsvéti ajándékot szeretne vinni vendégségbe, vagy szeretné meglepni családját és barátait a húsvéti asztalnál, egy torta mindig jó ötlet. Tortája mintegy varázsütésre húsvéti dekorációt kap, ha tetejére egy Lindt ARANY NYUSZI-t helyez. A nyuszit akár ki is csomagolhatja, sőt, ehető csillámporral megszórva pazar tortadísszé varázsolhatja. A mini ARANY NYUSZI és a csokitojások kombinációval tündéri húsvéti jelenetet is alkothat.

Ha kedvet kapott a húsvéti előkészületekre, tekintse meg a Lindt húsvéti csokoládék teljes választékát, amelyben biztosan megtalálja az ideális ajándékot szeretteinek (sőt, lehet, hogy Ön is elcsábul egy kis kényeztetés erejéig).