Vásárlás nagy mennyiségben

Ön vállalati ügyfél, és nagyobb mennyiségű termékünkre van szüksége? Nem probléma, ügyfélszolgálatunk szívesen segít Önnek személyesen.

Vállalati ügyfélszolgálatunk nagyobb mennyiségek rendelése, személyes tanácsadás és személyre szabott ajánlatok esetén áll az Ön rendelkezésére. Kapcsolatba léphet velünk a 06302739477 -es telefonszámon, vagy a dtetljak@lindt.com e-mail címen.

CREATION Petits Desserts 173g

4 999 Ft

CREATION Petits Desserts 173g

CREATION Petits Desserts 173g

4 999 Ft
Raktáron
Nagy mennyiségben vásárol? Kattintson ide további információért
Töltött ét-, tej- és fehércsokoládé válogatás, 18 db praliné.

Tápanyagtáblázat:

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia (KJ) 2331
Energia (Kcal) 560
Zsír (g) 36
-amelyből telített zsírsavak (g) 21
Szénhidrát (g) 53
- amelyből cukrok (g) 49
Fehérje (g) 4,8
Só (g) 0,18

Összetétel:

Összetevők:

cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza, vízmentes tejzsír, laktóz, mogyoró praliné 3,5% (mogyoró, cukor), növényi zsírok (pálma, kókusz), invertcukor, glükózszirup, stabilizátor: szorbit, ostya 1,1%, (búzaliszt, cukor, vízmentes tejzsír, sovány tejpor, árpamaláta, só), karamell darabok 1,1% (cukor, vízmentes tejzsír, laktóz, sovány tejpor, emulgálószer: lecitinek, só, aroma), mogyoró 1%, zsírszegény kakaó, sovány tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, keksz darabok 0,3% (búzaliszt, növényi zsírok  (kókusz,  napraforgó),  cukor,  glükózszirup,  tejfehérje,  térfogatnövelő szerek: ammónium-karbonátok  és  nátrium-karbonátok, aroma, só), tejes habcsók 0,3% (cukor, búzakeményítő, tejfehérje, vanillin), tejszínpor 0,2%, gabonapehely 0,2% (búzaliszt, cukor, térfogatnövelő szer: nátrium-bikarbonát, emulgeálószer: lecitinek, természetes aroma, só), aromák, krémsajt  (mascarpone),  árpamaláta-kivonat, természetes aromák,  tejfehérje,  színezék:  paprika-kivonat. 

Allergének:

Nyomokban tojást és egyéb dióféléket tartalmazhat.

Kakaó-Szárazanyag %:

 A tejcsokoládéban a kakaó szárazanyag legalább 30%, a tejszárazanyag legalább 20%. A fehér csokoládéban a tejszárazanyag legalább 20%. Az étcsokoládéban a kakaó szárazanyag legalább 44%.