Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Mitől lesz a LINDOR olyan lágy?

Ezt a kérdést teszik fel leggyakrabban a Csokoládé Mestereinknek. Miután valaki belekóstol a LINDOR praliné kemény külső hájába és felfedezi a benne rejlő krémesen olvadó tölteléket, azonnal szeretné megtudni, hogy mi is a varázslat. Tudja meg a titkot!

Creaming filling pouring into a Lindor truffle.

A burok

A LINDOR alapvetően egy csokoládépraliné. Készítünk egy üreges csokoládéburkot úgy, hogy a finom, temperált Lindt csokoládét kiöntjük egy formába, majd a formát a saját tengelye körül forgatva elérjük, hogy a csokoládé bevonatot képezzen a belső falán. Ahogy a csokoládé lehűl és megdermed, egy vékony burok képződik, amely készen áll arra, hogy megtöltsük a lágyan olvadó töltelékkel.

A lágyan olvadó töltelék

A LINDOR töltelékének receptje féltve őrzött titokA töltelék alapvetően csokoládé ganache egy praliné formában, amellyel minden egyes burkot gondosan megtöltünk, majd hagyjuk, hogy megdermedjen. A LINDOR tölteléke alacsony olvadásponttal rendelkezik, ennek köszönhetően olvad a LINDOR olyan pazarul a szájban. Éppen ez az ikonikus, lágyan olvadó végeredmény az, ami olyan örömteli élménnyé varázsolja a LINDOR csokoládét.

Close up of the melting Lindor filling.
Bowl of red Lindor truffles.

Szeretetbe csomagolva

Miután megkapja a tölteléket, lehűl és a töltelék megdermed, a LINDOR csokoládét gondosan becsomagoljuk. Ez védi meg a környezeti hatásoktól és biztosítja, hogy a csokoládé megőrizze frissességét és ízét és még sokáig tüdökölhessen. Gondolta volna, hogy egy perc alatt 1000 darab LINDOR golyót tudunk becsomagolni?

Örömteli pillanatok

A LINDOR egy igazán különleges csokoládé, amely mindenki szívéhez közel áll. Sokan egyéni módszert alakítottak ki arra, hogy miként élvezzék az ízét. Vannak olyanok, akik a hűtőbe vagy a fagyasztóba teszik a LINDOR-t, hogy még intenzívebben érezzék a lehűlt csokoládéhéj pattanását, mielőtt hagynák, hogy a finomság lassan szétolvadjon a szájukban. Mások épp az ellenkezőjét teszik: az első harapás előtt óvatosan felmelegítik a LINDOR csokoládét, hogy az elkezdjen olvadni. Csokoládé Mesterünk, Thomas szerint „Minden csokoládénknak – köztük a LINDOR-nak is – szobahőmérsékleten fogyasztva a legtündöklőbb az íze. Finoman olvad és gazdag ízérzetet nyújt a szájban. Természetesen mindenki úgy fogyassza a LINDOR-t és az összes többi csokoládénkat, ahogyan az a legnagyobb örömet okozza számára. Jó étvágyat hozzá! Ön hogyan fogyasztja a LINDOR-t?”

Smell
Taste

Különféle ízek

Az élénk piros színű fóliába csomagolt LINDOR Milk tejcsokoládé legnépszerűbb ízünk, a LINDOR csokoládé azonban tökéletesen működik más izgalmas ízkombinációkkal is. Legyen szó akár a karamell és a tengeri só étcsokoládéban történő találkozásáról, a 70%-os kakaótartalmú étcsokoládéról, karácsonyi mézeskalács darabkákról vagy a matcha zöld tea egzotikus földes ízeiről: a határ a csillagos ég. Tudta, hogy jelenleg körülbelül 45 különböző szezonális és állandó ízben készítjük a LINDOR-t? A Lindt Csokoládé Mesterei folyamatosan azért dolgoznak, hogy a LINDOR-t új és izgalmas ízekben készítsék el, és ehhez mindenhonnan igyekeznek ihletet meríteni, többek között például az Önhöz hasonló LINDOR-kedvelőktől. Ön szerint milyen ízben tündökölhetne leginkább a LINDOR? Ossza meg velünk #LindtLove hashtaggel!

Fedezze fel a legújabb termékünket!

Friss varázslat a konyhánkból: a LINDOR Salt and Caramel a lágy tejcsokoládét vajas karamellel és egy csipetnyi sóval ötvözve hozza el Önnek a feledhetetlen keserédes ízélményt.

Szeretne még többet megtudni az örömteli pillanatokról?

Bújjon bele a legkényelmesebb otthoni ruhájába! Dobjon fel egy arcpakolást! És merüljön el a kedvenc LINDOR csokoládéja által nyújtott élvezetekben! Engedje meg, hogy adjunk néhány ötletet ahhoz, hogy a legörömtelibb élményben lehessen része! Mindezt a saját kényeztetése érdekében!