Discover LINDT's Secrets of Chocolate
Vállalat

Vállalat

A Lindt & Sprüngli cégcsoport a prémium minőségi csokoládépiac vezetője, mely hatalmas termékválasztékot kínál a világ több mint 100 országában. A Lindt & Sprüngli több mint 160 éves fennállása alatt egyike lett azon prémium csokoládét előállító vállalatoknak, melyek a legkreatívabbak és a legtöbb újítást végzik a piacon két amerikai és hat európai telephellyel, valamint hat forgalmazó céggel négy kontinensen.


A Lindt & Sprüngli kezdetei 1845-re nyúlnak vissza, amikor apa és fia először készített szilárd csokoládét a Sprüngli & Son cukrászatban, amely azóta is a cég üzleti partnere. A vállalat ettől kezdve sokféle korszakon ment keresztül, de az a szenvedély és törekvés, ami a Sprüngli családot és Rodolphe Lindtet hajtotta a tökéletes csokoládé megalkotására, amikor megalkotta az első igazán lágyan olvadó táblás csokoládét, majd később eladta az üzletét Sprünglinek, a mai napig változatlan.


A Chocoladefabriken Lindt & Sprüngli AG részvényeit 1986 óta jegyzik a svájci tőzsdén.
Ezen az oldalon további információkat talál a Lindt & Sprüngli világban elfoglalt helyéről, a vállalat által kínált karrier lehetőségekről és a befektetéssel kapcsolatos adatokról, tényekről.


További információért, kérjük, látogassa meg és fedezze fel a LINDT Csokoládé Titkait!