LINDT Arany Nyuszi

LINDT Arany Nyuszi

LINDT ARANY NYUSZI – a LINDT csokoládé legbájosabb alkotása


Az ikonikus LINDT ARANY NYUSZI, amely a LINDT Csokoládé Mestereinek az alkotása, aranyba öltöztetve, szalaggal és aranyszínű csengettyűvel díszítve, Önt és szeretteit is elvarázsolja majd.Az ARANY NYUSZI eredete

Az ARANY NYUSZI, mint a LINDT egyik alapvető tradícionális terméke, 1952-ben látta meg a napvilágot a csokoládé világában.A történet egy napsütéses márciusi tavaszi reggelen kezdődött, amikor a földet még friss, ropogós hó fedte, és az egyik LINDT Csokoládé Mester kisfia meglátott egy nyuszit a kertben. A nyuszi teljesen elvarázsolta a kisfiút. A nyúl azonban elszaladt és eltűnt a bokrok között. A kisfiú azonnal elsírta magát. Édesapját mélyen megérintette kisfia szomorúsága, s hirtelen hatalmas ötlete támadt:

 

„Talán készítenem kellene egy ugyanilyen nyuszit csokoládéból...“- mondta a fiának. El is készítette a nyuszit a legfinomabb LINDT tejcsokoládéból, becsomagolta aranyszínű papírba, vörös szalagot és aranyszínű csengettyűt kötött a nyakára, hogy ne vesszen el. „Amikor szól a csengettyű, könnyen megtalálod majd.“- így szólt a kisfiához a Mester.

 

Így született meg az első ARANY NYUSZI, majd vált később a LINDT ARANY NYUSZI a Húsvét ikonikus termékévé. Világszerte rajonganak érte kortól függetlenül és minden évben, amikor a LINDT ARANY NYUSZI feltűnik a színen, az emberek tudják, hogy a Húsvét közeleg.

 

Játszon velünk a Facebook-on is »